ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Mobilne hišice Banjole

Za najem mobilne hišice v kraju Banjole si oglejte kamp Indije, kjer ponujajo to obliko namestitve. Kamp Indije je znan po mirnem okolišu, kjer je na voljo veliko sence, borovcev. Tudi na privatni skalnati plaži najdete dovolj sence.

Odlična priložnost za preživljanje prostega časa so tudi športne aktivnosti, ki jih je v kampu Indije in okolici kar nekaj. Še posebej je okolica primerna za tek in kolesarjenje. V kampu najdete tudi restavracijo, bar, trgovino z živili in igrala za otroke.

Na povezavi najdete cene, proste termine za najem, fotografije in druge informacije. V kampu Indije najdete dva ponudnika mobilnih hišic, tako da preverite cene in pogoje pri obeh.

Kamp Indije – mobilne hišice

Na voljo je kar 72 mobilnih hišic, ki imajo dve spalnici in so namenjene za 4+1 osebe. Ponudnik ima na voljo tudi mobilne hišice, ki so obrnjene proti morju in so nekoliko dražje od tistih, ki obrnjene na kamp.

Mobilne hišice so zelo lepe in čiste. Nudijo breplačni brezžični internet, za klimo pa je potrebno doplačati.

na voljo je brezplačna rezervacija mobilne hišice, ki jih lahko prekličete do dva dni pred prihodom. Preverite ponudbe za najem mobilne hiške v Banjolah preko spodnje povezave.

mobilne hišice kamp indije

Aqua kamp Indije

Kamp Indije ponuja tudi te mobilne hišice, ki so znane po zelo ugodnih cenah, vendar je potrebno poudariti, da ni vključena klima in internet. Je pa internet na voljo brezplačno na recepciji.

Na voljo je 7 različnih mobilnih hišk, tako da se boste morali potruditi dovolj hitro, da jih pravočasno rezervirate za naslednjo sezono. Preverite spodnje povezave in si oglejte, če so mobilne hišice v kraju Banjole v vašem željenem terminu še proste.

mobilne hišice

Druge kraje na Hrvaškem najdete na strani mobilne hišice.

Mobilne hišice Banjole
Ocenite stran