ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Mobilne hišice v Novigradu

Tudi v Novigradu najdete pestro ponudbo mobilnih hišic v več kampih in z več ponudniki. Spodaj lahko preverite vse in se odločite za tistega, ki vam najbolj ustreza. Cene in proste termine najdete na spodnjih povezavah.

Kamp Mareda

Zelo priljubljene mobilne hišice v Novigradu so Park Mareda Holiday Homes. Na voljo je 13 mobilnih hišic, kjer lahko biva do 5 oseb. Hiške nudijo teraso, klimo, opremljeno kuhinjo, 2 spalnici in raztegljiv kavč. V bližini sta prodnata in peščena plaža. Domače živali so dovoljene (doplačilo).

Mobilne hišice v kampu Mareda pri Novigradu lahko rezervirate preko spodnje povezave, kjer prav tako najdete dodatne informacije.

mobilne hišice mareda kamp Novigrad

Kamp Mareda – Superior mobilne hišice

10 superior opremljenih mobilnih hišic se nahaja v istem kampu Mareda kot zgornje. Na voljo je 10 Superior hišic, ki so na odlični lokaciji obdani z rastlinjem, kakšnih 600m do morja in peščene plaže. Hiške imajo dve kopalnici, dve spalnici, kuhinjo in teraso.

Preverite proste termine za Superior hiške v kampu Mareda in jih pravočasno rezervirajte preko spodnje povezave po najnižji ceni.

mobilne hišice kamp mareda superior

Istrian premium village

Odlične mobilne hiške pri Novigradu so tudi v Istrian premium village, kjer gre za 35 premium mobilnih hišk, ki so postavljene v tradicionalnem istrskem slogu, kot na spodnji fotografiji. Zelo lepo opremljen kamp, 150 m od zasebne plaže, bazen v kampu je samo še nekaj dodatnih prednosti, da se za naslednji dopust odločite za te mobilne hiške pri Novigradu.

Hiške Istrian Premium village lahko po najnižji ceni rezervirate preko spodnje povezave.

mobilne hišice Novigrad premium Istrian village

Relax premium village

Relax premium mobilne hišice pri Novigradu se prav tako nahajajo v kampu Mareda. 39 hišic, ki je na voljo, je opremljeno z dvema spalnicama, kuhinjo, dvema kopalnicama, kadjo, lcd- tv in še z veliko drugega. Velike so kar 32m2. Hišne živali niso dovoljene.

Dodatne informacije za najem Relax mobilnih hišic pri Novigradu lahko dobite preko spodnje povezave, kjer jih lahko brezplačno rezervirate.

mobilne hišice relax premium Novigrad

Mediterranean premium village hišice

Odlične mobilne hiške v kampu Mareda so tudi Mediterranean Premium Village, ki so prav tako velike 32m2 in lahko v njih biva do 6 oseb. Zraven sodobno opremljenih hišk, lahko najdete v kampu vse potrebno za odličen dopust. V bližini je prodnata in kamnita plaža, v kampu pa tudi zunanji bazen.

Mediterranean mobilne hišice lahko rezervirate preko spodnje povezave. Ne bo vam žal!

mobilne hišice novigrad

Kamp Sirena

Mobilne hišice v kampu Sirena pri Novigradu so kakšnih 300m oddaljene od morja in imajo odličen razgled. Na voljo je 27 hišic, kjer lahko biva do 5 oseb. Zelo lepo urejen kamp in sama lokacija hišic sta samo dva razloga, da za naslednji dopust izberete te mobilne hiške.

Dodatne informacije o kampu Sirena in hiškah v njih dobite preko spodnje povezave, kjer jih lahko enostavno in brezplačno rezervirate.

mobilne hišice kamp sirena

Kamp Sirena Premium mobilne hišice

Zraven običajnih hišic pa lahko v kampu Sirena najamete tudi Premium mobilne hišice, ki imajo odličen pogled na morje. Zraven Premium so na voljo tudi Prestige hišice. Vse hišice so zelo prostorne, velike 32m2 in imajo dve spalnici.

Vse podrobnosti in opremo najdete preko spodnje povezave, kjer lahko te mobine hišice pri Novigradu tudi brezpačno rezervirate.

mobilne hišice Novigrad kamp Sirena

Bella vista homes

Bella vista homes so butične mobilne hišice v bližini Novigrada, ki se prav tako nahajajo v kampu Sirena, vzhodno od Novigrada. Kar 40m2 velike hišice imajo prav tako veliko teraso, kjer lahko uživate v senci. V kampu lahko koristite številne športne objekte, igrala za otroke, zunanja bazena, prav tako pa najdete restavracijo, bar in trgovino. Živali niso dovoljene.

Bella Vista mobilne hišice so res nekaj posebnega, tako da si jih pravočasno zagotovite preko spodnje povezave. Rezervacija je brezplačna, do 7 dni pred prihodom pa lahko rezervacijo tudi brezplačno prekličete. Dodatne informacije najdete preko povezave spodaj ali s klikom na sliko.

mobilne hišice Bella Vista Novigrad

Kamp Kastanija Superior mobilne hišice

Pri Novigradu se nahajajo tudi Superior mobilne hišice v kampu Kastanija. 32m2 in 34m2 velike hišice lahko sprejmejo 6 ali celo do 8 oseb. V kampu je zunanju bazen, veliko prostora, mir in ostale aktivnosti, ki jih najdete v kampih z mobilnimi hiškami pri Novigradu. Celotno naselje je zelo popularno in kljub temu, da je na voljo kar 71 mobilnih hišk, so najbolj popularni termini za najem hitro zasedeni, tako da jo rezervirajte čim prej.

Dodatne informacije o kampu in mobilnih hišicah najdete preko spodnje povezave, kjer jih lahko tudi brezplačno rezervirate.

mobilne hišice kamp kastanija Novigrad

Mobilne hišice Novigrad

Zgoraj najdete predstavljene mobilne hišice, ki si jih lahko najamete v kampih v bližini Novigrada. Kamp Sirena, Kastanija in Mareda sodijo med najboljše kampe na Hrvaškem in tako tudi mobilne hišice v njih. Tako najdete na tem območju tudi največje število Premium in Superior mobilnih hišk.

Oglejte si ponudbo in preverite dodatne informacije preko zgornjih povezav. Novigrad, kampi v njegovi bližini in predvsem mobilne hišice, ki so tukaj na voljo, vas zagotovo ne bodo razočarali.

Zraven Novigrada najdete v Istri tudi druge mobilne hišice. Ponudbo apartmajev, hotelov in drugih prenočišč najdete na apartmaji Novigrad.

Mobilne hišice v Novigradu
Ocenite stran