ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Mobilne hišice v Poreču

Če se odpravljate v Poreč in njegovo okolico in potrebujete mobilne hišice, lahko vidite, da je ponudba v Poreču zelo velika. Preverite spodnjih pet kampov in se odločite za tiste mobilne hišice, ki vam najbolj ustrezajo. Na povezavi jih lahko enostavno rezervirate, preverite cene in proste termine za najem.

Kamp Bijela Uvala Banko

Mobilne hišice Banko Bijala Uvala se nahajo južno od Poreča v smeri Funtane. Na voljo je 14 mobilnih hišic, ki pa so zelo hitro zasedene, tako da boste morali pohiteti z rezervacijo, če bi radi svoj dopust preživeli v teh hiškah. Več o ponudbi najdete preko spodnjih povezav.

mobilne hišice

Adriatic kamp Bijela uvala

Drugi ponudnik v kampu Bijela uvala je Adriatic kamp, ki imajo samo eno mobilno hišico. V kolikor je že zasedena, preverite ostale mobilne hišice v Poreču, ki jih najdete spodaj.

mobilne hišice

Kamp Zelena laguna Banko

Ponudbe za najem mobilne hišice Banko v kampu Zelena laguna najdete preko spodnjih povezav. Na voljo je 6 mobilnih hišic, ki imajo odlične ocene, tako da si je vredno ogledati, če je še kaj prostih mest in cene za najem mobilne hišice v tem kampu.

mobilne hišice

Stacaravan Zelena laguna

Tudi mobilne hišice Stacaravan se nahajo pri Poreču in so nekoliko odmaknjene od morja. Prednost hišic je, da so zelo blizu Poreča. Več informacij in cene za najem najdete preko spodnjih povezav, kjer si lahko ogledate tudi točno lokacijo mobilne hišice v Poreču.

mobilne hišice

Kamp Materada

Kamp Materada in njegove mobilne hišice se nahajo severno od Poreča v istoimenskem predelu. Okoli 50 mobilnih hišic je dobro opremljenih, v kampu pa najdete tudi vse druge potrebne stvari, kot so restavracija, bar, igrala, športno igrišče in podobne zanimivosti za krajšanje časa in aktivnosti.

mobilne hišice

Kamp Ulika FKK

Kamp Ulika se nahaja severno od Poreča in nudi 45 opremljenih mobilnih hišic. Hišice so na mirni lokaciji v neposrednji bližini morja, tako da so odlična izbira, če dopustujete v nudističnih kampih in bi radi svoj dopust preživeli v mobilni hišici.

mobilne hišice

Laguna hišice kamp Ulika FKK

Drugi ponudnik v nudističnem kampu Ulika ima prav tako 25 mobilnih hišic, ki jih lahko najamete za različno dolgo obdobje. Več informacij in podrobnosti o opremljenosti hišic najdete preko spodnjih povezav.

mobilne hišice

Mobilne hišice v Poreču

Zgoraj najdete veliko šteilo mobilnih hišic, ki jih najdete v Poreču v različnih kampih.

Če vam ponudba ne odgovarja in bi si radi ogledali še nekaj dodatnih mobilnih hišic, jih najdete tukaj. Prav tako si oglejte ponudbo mobilnih hišic v Lanterni, ki se nahaja samo nekaj km severno od Poreča. Za ogled apartmajev obiščite stran apartmaji Poreč.

Mobilne hišice v Poreču
Ocenite stran