ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Mobilne hišice v Puli

Tudi v Puli najdete mobilne hišice. Preverite spodnje kampe, ki se nahajajo v okolici Pule in preverite, če so mobilne hišice v njih primerne za vas. Na povezavi jih lahko brezplačno rezervirate, preverite cene in proste termine.

Kamp Brioni

Mobilne hišice Brioni se nahajajo v Puntiželi (bivši kamp Puntižela) in so v bližini lepe prodnate plaže. Na voljo je večje število mobilnih hišk za 4 osebe. Kot izda že ime hišk, se iz kampa razprostira lep pogled na bližnje otoke – Brione. V kampu najdete trgovino, restavracijo, otroška igrala in številne druge stvari za popestritev dopusta. V mobilnih hiškah so z doplačilom dovoljeni hišni ljubljenčki.

Kliknite spodaj in si oglejte ponudbo mobilnih hišk v kampu Brioni ter brezplačno rezervirajte.

mobilne hišice kamp Brioni pri Puli

Aqua kamp Brioni

Le nekaj km iz Pule najdete mobilne hišice v ponudbi Aqua kamp Brioni. Gre za enak kamp, kot zgoraj, vendar drugega ponudnika. Na voljo je 20 opremljenih mobilnih hišk, kjer najdete majhno opremljeno kuhinjo, wc s tušem, jedilni del in 2 spalnici. Psi niso dovoljeni.

Dodatne informacije o mobilnih hiškah Aqua kamp Brioni najdete preko spodnje povezave.

mobilne hišice Pula aqua kamp Brioni

Kamp Stoja

V kampu Stoja najdete večje število mobilnih hišic, ki so namenjene za 4+1 osebe. Imajo opremljeno kuhinjo, spalnico, kopalnico s tušem in teraso. Na voljo so tudi posebne mobilne hišice s pogledom na morje. Psi so dovoljeni z doplačilom.

Mobilne hišice v kampu Stoja pri Puli lahko rezervirate spodaj.

mobilne hišice pula kamp Stoja

Kamp Brione

Kamp Brione in mobilne hišice, ki jih v njem najdete, se nahajajo pri kraju Štinjan, ki je nekoliko km oddaljen od Pule. Do plaže je cca. 200m. Mobilne hišice so opremljene z brezplačnim brezžičnim internetom, klimo, kuhinjo, kopalnico in spalnicama. Na voljo je 11 mobilnih hišk.

Dodatne informacije in brezplačno rezervacijo za mobilne hiške v kampu Brione pri Puli lahko dobite preko spodnjih povezav.

mobilne hišice Pula kamp Brione

Mobilne hišice Pula

Preko zgornjih povezav lahko rezervirate mobilne hišice v Puli in njeni okolici. Najdete jih v kraju Puntižela, Štinjan in vzhodno od Pule pri kampu Stoja. Preverite povezave in pridobite vse potrebne informacije za rezervacijo mobilne hiške pri Puli.

Drugo ponudbo najdete na strani mobilne hišice Hrvaška, če pa vas zanimajo apartmaji v Puli in okolici, obiščite apartmaji Pula.

Mobilne hišice v Puli
Ocenite stran