ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Mobilne hišice v Rovinju

Če iščete mobilne hišice v Rovinju in njegovi okolici, preverite ponudbo v spodnjih dveh kampih. Na kratko si lahko preberete nekaj o ponudbi mobilnih hišic v Rovinju, več informacij pa najdete na posamezni povezavi. V okolici Rovinja najdete tudi veliko drugih kampov z mobilnimi hišicami, predvsem v bližnjem Vrsarju.

Kamp Polari

Kamp Polari je zelo velik in priljubljen kamp južno od Rovinja. V njem najdete več kot 150 mobilnih hišic, tako da boste zagotovo lahko našli kakšno prosto. Ima odlične ocene tistih, ki so tam že bili, tako da vas zagotovo ne bo razočaral. V kampu Polari najdete tri različne tipe mobilnih hišic, od standardnih do Premium hišic. Prav tako najdete v kampu veliko drugih koristnih stvari: trgovina, igrala za otroke, zunanji bazen, bar, restavracijo in še veliko več. Preverite preko spodnjih povezav, če vam odgovarja katera mobilna hišica v kampu Polari pri Rovinju.

mobilne hišice kamp Polari Rovinj

Kamp Porton Biondi

Kamp Porton Biondi leži severno od Rovinja, v njem pa najdete Aqua kamp mobilne hišice. Na voljo so velike mobilne hišice za do 6 oseb, sam kamp pa je slabše opremljen kot Polari. Tudi zaradi tega lahko tukaj veliko krat najdemo zelo ugodne cene za najem mobilne hišice, še posebej v pred glavno sezono in v septembru. Več informacij o kampu Porton Biondi najdete preko spodnjih povezav.

mobilne hišice kamp porton Biondi Rovinj

Ostalo ponudbo najdete na strani mobilne hišice na Hrvaškem ali si oglejte ponudbo apartmajev na strani apartmaji Rovinj.

Mobilne hišice v Rovinju
Ocenite stran