≡ Meni

Apartmaji v Dalmaciji

Dalmacija je največja in najbolj popularna turistična regija na Hrvaškem. V njej najdete številna zgodovinska mesta in lepe otoke, ki so idealni za preživljanje dopusta ali počitnic. Dodatna prednost dopusta v Dalmaciji je tudi več sončnih dni, tako da vam vreme v glavni sezoni ne bo nagajalo.

Apartmaje v Dalmaciji smo razdelili na obmorska mesta in otoke. Veliko je apartmajev ob morju. Raziščite ponudbo apartmajev za svoj dopust.

Obmorska mesta v Dalmaciji

Apartmaji na otokih v Dalmaciji

Dalmacija se deli na Severno, Osrednjo in Južno Dalmacijo. Dalmacija je bila rimska provinca, od kod je dobila tudi ime. Grki in Rimljani so na tem območju ustanovili trgovske naselbine, ki so se razvile v mesta Trogir, Hvar, Korčula, Vis, Solin in druge.

Apartmaji ob morju

Zraven apartmajev najdete v Dalmaciji tudi številne hotele, kampe, aparthotele in turistična naselja. Glede na številne otoke in razvejano obalo je prednost Dalmacije tudi veliko število apartmajev ob morju in drugih dobrih lokacijah. V kolikor bi tako želelli svoj dopust preživeti v apartmaju ob morju, je Dalmacija prava destinacija.

apartmaji-dalmacija

Preverite tudi apartmaji v Kvarnerju ali apartmaji v Istri.