ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Poreču

apartmaji porečPoreč je eno izmed najbolj popularnih mest v Istri, saj je znan po številnih plažah, kampih, slikovitem mestu in drugih posebnostih, ki privabijo vsako leto veliko število turistov.

Preverite spodnje hotele in apartmaje v Poreču in najdite sebi primernega. Dodatne informacije dobite na povezavi pod apartmajev, kjer lahko preverite ceno in apartma brezplačno rezervirate.

Apartmaji Poreč

Ostale zanimive apartmaje v Poreču najdete na tej povezavi.

V Poreču in okolici najdete tudi številne kampe in hiške, ki jih najdete na strani mobilne hišice v Poreču.

poreč apartmaji

Poreč

Poreč pravzaprav ne potrebuje veliko predstavljanja. Skupaj z Rovinjem predstavlja eno najpomembnejših in najpriljubljenejših turističnih destinacij v Istri. Poreč je poznan po svoji zgodovini, saj je že v rimskem obdobju predstavljal pomembno pomorsko postojanko.

Danes je Poreč pomembno gospodarsko, pomorsko in turistično mesto. Samo središče je ostalo bolj ali manj nespremenjeno in ponazarja tipično obmorsko gradnjo, kot pri ostalih podobnih mestecih, zato pa je poleg Poreča nastalo več turističnih naselij, kot so Plava in Zelena laguna ter Bijela Uvala, katere nudijo hotelske in apartmajske nastanitve ter možnosti kampiranja, severno od središča proti kraju Červar pa najdete urejena apartmajska naselja, kjer nudijo apartmaje različnih velikosti, notranje opremljenosti, cenovnega razpona in dodatnih uslug. Če si želite posebne počitnice, poizkusite apartmaje v središču mesta, kjer se lahko do bližnje kavarne ali največjih znamenitosti odpravite kar peš.

Največje in najbolj obiskana poreška znamenitost je zagotovo Eufrazijeva bazilika, katera je umeščena tudi na UNESCO-v seznam svetovne dediščine, skozi središče mesta pa tečeta najznamenitejši ulici Dekumanus in Cardo Maximus, kateri sta ostali nespremenjeni od rimskih časov pa do danes. Priljubljen je tudi trg Svobode, kateri predstavlja središče življenja domačinov.

Apartmaji v Poreču najdete v vseh delih mesta. Preverite ponudbo apartmajev, ki jih najdete zgoraj ali uporabite iskalnik za primerjavo prenočišč in najdite ugoden apartma v Poreču.

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Poreču
Ocenite stran