≡ Meni

Apartmaji v Poreču

apartmaji porečPoreč je eno izmed najbolj popularnih mest v Istri, saj je znan po številnih plažah, kampih, slikovitem mestu in drugih posebnostih, ki privabijo vsako leto veliko število turistov.

Preverite spodnje hotele in apartmaje v Poreču in najdite sebi primernega. Dodatne informacije dobite na povezavi pod apartmajev, kjer lahko preverite ceno in apartma brezplačno rezervirate.

Apartmaji Poreč

Ostale zanimive apartmaje v Poreču najdete na tej povezavi.

V Poreču in okolici najdete tudi številne kampe in hiške, ki jih najdete na strani mobilne hišice v Poreču.

poreč apartmaji

Poreč

Poreč pravzaprav ne potrebuje veliko predstavljanja. Skupaj z Rovinjem predstavlja eno najpomembnejših in najpriljubljenejših turističnih destinacij v Istri. Poreč je poznan po svoji zgodovini, saj je že v rimskem obdobju predstavljal pomembno pomorsko postojanko.

Danes je Poreč pomembno gospodarsko, pomorsko in turistično mesto. Samo središče je ostalo bolj ali manj nespremenjeno in ponazarja tipično obmorsko gradnjo, kot pri ostalih podobnih mestecih, zato pa je poleg Poreča nastalo več turističnih naselij, kot so Plava in Zelena laguna ter Bijela Uvala, katere nudijo hotelske in apartmajske nastanitve ter možnosti kampiranja, severno od središča proti kraju Červar pa najdete urejena apartmajska naselja, kjer nudijo apartmaje različnih velikosti, notranje opremljenosti, cenovnega razpona in dodatnih uslug. Če si želite posebne počitnice, poizkusite apartmaje v središču mesta, kjer se lahko do bližnje kavarne ali največjih znamenitosti odpravite kar peš.

Največje in najbolj obiskana poreška znamenitost je zagotovo Eufrazijeva bazilika, katera je umeščena tudi na UNESCO-v seznam svetovne dediščine, skozi središče mesta pa tečeta najznamenitejši ulici Dekumanus in Cardo Maximus, kateri sta ostali nespremenjeni od rimskih časov pa do danes. Priljubljen je tudi trg Svobode, kateri predstavlja središče življenja domačinov.

Apartmaji v Poreču najdete v vseh delih mesta. Preverite ponudbo apartmajev, ki jih najdete zgoraj ali uporabite iskalnik za primerjavo prenočišč in najdite ugoden apartma v Poreču.

Apartmaji Hiša Marić ***

Hiša MarićHiša Marić se nahaja v Poreču v bližini centra mesta, 150m od skalnate plaže. Ponujajo lasten parking in vrt z možnostjo uporabe žara.

Bivalne enote za 2-4 osebe so klimatizirane, moderno opremljene, vključujejo kuhinjom kopalnico, balkon ter tv sprejemnik. Možnost uporabe brezžičnega interneta.

V bližini je trgovina z živili ter bari in restavracije v centru mesta.

  Preverite ceno za apartma Marič

Apartmaji Residence Materada ****

Apartmaji Residence Materada porečApartmajsko naselje Residence Materada se nahaja v istoimenskem predelu mesta Poreč. Do plaže je 50m, središče Poreča pa je oddaljeno 2,5km.

Apartmaji za 2 osebi so komfortno opremljeni, vključujejo klimo, balkon ali teraso, opremljeno kuhinjo, kopalnico ter televizijski sprejemnik. Vsaka enota ima dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Apartmajsko naselje ima urejen parking, zunanji bazen, 2 masažni kadi, otroško igrišče ter igrišče za odbojko na mivki. Lahko uporabljate tudi prostor za žar. Najbližja trgovina je oddaljena 200m, v bližini pa najdete tudi nekaj barov in restavracij, teniško igrišče in vodni park. Po vnaprejšnjem dogovoru so dovoljene tudi hišne živali.

Odlične ocene s strani gostov, ki so apartmaje obiskali. Preverite več na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Materada

Apartmaji Mladenka ***

Apartmaji MladenkaApartmaji Mladenka se nahajajo v mirnem apartmajskem predelu Poreča, 15min sprehoda do centra mesta. Do plaže je cca. 800m, ponujajo pa parking in vrt z možnostjo uporabe žara.

bivalne enote za 2-4 osebe ponujajo opremljene sobe, kuhinjo, kopalnico s prho,tv sprejemnik in dostop do brezžičnega interneta.

Trgovina z živili in restavracije so 400m oddaljene, v bližini pa je možnost izposoje koles.

  Preverite ceno za apartma Mladenka

Apartmaji Partizanska ***

Apartmaji PartizanskaApartmaji Partizanska se nahajajo v mirnem predelu Poreča, 300m od zgodovinskega centra in cca. 800m od kamnite in prodnate plaže.

Bivalne enote za 2 ali 4 osebe so opremljene, vključujejo kuhinjo, kopalnico s prho, dnevni prostor, brezžično internetno povezavo in tv sprejemnik.

Do trgovine je 100m, v bližini je restavracija, dober km proč pa so športna igrišča za tenis, nogomet in namizni tenis.

  Preverite ceno za apartma Partizanska

Apartmaji Villa Herak ***

Villa HerakVilla Herak se nahaja v mirnem zelenem okolišu Poreča, le nekaj korakov od zgodovinskega centra mesta in cca. 200m od plaže. Ponujajo privat parking ter vrt z možnostjo uporabe žara.

Bivalne enote za 2-4 osebe so opremljene, vključujejo kuhinjo, kopalnico s prho, sef, TV sprejemnik.

V bližini je trgovina z živili in tržnica, zvečer pa je na voljo več restavracij in barov.

  Preverite ceno za Vila Herak

Opis hotela Grand Palazzo ****

Grand hotel Palazzo porečGrand hotel Palazzo se nahaja v zgradbi iz začetka 20. stoletja, katera se nahaja v starem mestnem jedru Poreča ob obali, s pogledom na mestne znamenitosti in otok Sv. Nikola. Do mestne plaže je 300m.

Hotel nudi 74 sob za največ 2 osebi (+ 1 otrok). Sobe so opremljene s stilskim pohištvom,  klimatizirane, vključujejo mini bar, LCD TV, kopalnico, nekatere tudi balkon.

Hotelsko parkirišče je urejeno v bližini stavbe (z doplačilom), hotel pa nudi še a-la-carte restavracijo z mednaroidno in domačo kulinariko, pester izbor vin, prilagojenost za goste na invalidskih vozičkih, manjši wellnes center, salonski bar, zunanji bazen.  Na vseh hotelskih površinah je mogoč dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Hotel imaodlične ocene gostov, ki so ga obiskali. Preverite na spodnji povezavi, če ustreza tudi vam.

  Preverite ceno za Grand Palazzo

Apartmaji Neda **

Apartmaji NedaApartmaji Neda se nahajajo v Poreču, cca. 300m od plaže in 800m od centra mesta. Ponujajo brezplačen parking ter urejen vrt.

Bivalne enote za 2-4 osebe so sodobno urejene z kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico s prho, tv sprejemnikom in možnostjo dostopa do brezplačnega brezžičnega interneta.

V 800m oddaljenem središču mesta najdete trgovine, restavracije, tržnico in druge vsakodnevne aktivnosti.

  Preverite ceno za apartma Neda

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.