ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Puli

apartmaji pulaPula je zelo zanimivo mesto in dobro poznano številnim Slovencem, ki vsako leto preživijo nekaj dni v tem največjem mestu Istre. Pula je najbolj znana po svojem rimskem amfiteatru Arena iz 1. stol. pr. n. št.

Temu primerno najdete tudi ponudbo prenočišč, hotelov in apartmejev v Puli. Ni pomembno ali bi radi apartma ob obali ali v središču mesta, ki je bližje nočnemu dogajanju, v Puli lahko izbirate med veliko različnimi apartmaji.

Apartmaji Pula

Ostale zanimive apartmaje v Puli najdete na tej povezavi.

Zraven apartmajev in hotelov najdete tudi hiše, vile in kampe. Preverite na strani mobilne hišice v Puli.

pula apartmaji

Pula

Pula je največje istrsko mesto, locirano na jugozahodnem delu istrskega polotoka. Ena pomembnejših rimskih postojank se je razvila v gospodorasko, finančno, pomorsko in turistično središče. Pula se lahko pohvali, da je eno izmer redkih mest na območju Hrvaške, ki je ohranilo prevej zgradb in spomenikov iz rimskih časov.

Turistični del Pule je razdeljen med predele Punta Verudela z hotelskimi kompleksi ter predeli Zlatne stejene, Pješčana uvala in Stoja, kateri pa so poznani po apartmajskih naseljih. Pješčana uvala je najprestižnejši predel, kjer se najdejo sodobne hiše z različno opremljenimi apartmaji in apartmajske vile, katere nudijo večji komfort, zunanje in/ali notranje bazene ter dodatne storitve. Apartmaji v Zlatnih stjenah in v Stoji pa so komfortni, obdani z zelenjem, najdete pa tudi takšne, ki so malenkost osamljeni, če želite zasebnost in mir.

Če želite občudovati znamenitosti in vas ne moti vrvež turistov in domačinov predlagamo super apartmaje v središču mesta, kjer se lahko sprehodite do Puljske Arene, slavolok zmage, tempelj Rome in Avgusta, starodavni forum, različne spomenike in galerije ali pa si privoščite neobvezen sprehod ali kavico.

Ponudbo apartmajev v Puli najdete zgoraj, kjer si lahko ogledate nekaj izpostavljenih apartmajev. Zraven tega lahko uporabite iskalnik in preverite ponudbo prenočišč v Puli. Med rezultati boste našli apartmaje, hotele, hostle in druga prenočišča. Če vas zanimajo samo apartmaji v Puli, lahko uporabite filter.

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Puli
Ocenite stran