≡ Meni

Apartmaji v Puli

apartmaji pulaPula je zelo zanimivo mesto in dobro poznano številnim Slovencem, ki vsako leto preživijo nekaj dni v tem največjem mestu Istre. Pula je najbolj znana po svojem rimskem amfiteatru Arena iz 1. stol. pr. n. št.

Temu primerno najdete tudi ponudbo prenočišč, hotelov in apartmejev v Puli. Ni pomembno ali bi radi apartma ob obali ali v središču mesta, ki je bližje nočnemu dogajanju, v Puli lahko izbirate med veliko različnimi apartmaji.

Apartmaji Pula

Ostale zanimive apartmaje v Puli najdete na tej povezavi.

Zraven apartmajev in hotelov najdete tudi hiše, vile in kampe. Preverite na strani mobilne hišice v Puli.

pula apartmaji

Pula

Pula je največje istrsko mesto, locirano na jugozahodnem delu istrskega polotoka. Ena pomembnejših rimskih postojank se je razvila v gospodorasko, finančno, pomorsko in turistično središče. Pula se lahko pohvali, da je eno izmer redkih mest na območju Hrvaške, ki je ohranilo prevej zgradb in spomenikov iz rimskih časov.

Turistični del Pule je razdeljen med predele Punta Verudela z hotelskimi kompleksi ter predeli Zlatne stejene, Pješčana uvala in Stoja, kateri pa so poznani po apartmajskih naseljih. Pješčana uvala je najprestižnejši predel, kjer se najdejo sodobne hiše z različno opremljenimi apartmaji in apartmajske vile, katere nudijo večji komfort, zunanje in/ali notranje bazene ter dodatne storitve. Apartmaji v Zlatnih stjenah in v Stoji pa so komfortni, obdani z zelenjem, najdete pa tudi takšne, ki so malenkost osamljeni, če želite zasebnost in mir.

Če želite občudovati znamenitosti in vas ne moti vrvež turistov in domačinov predlagamo super apartmaje v središču mesta, kjer se lahko sprehodite do Puljske Arene, slavolok zmage, tempelj Rome in Avgusta, starodavni forum, različne spomenike in galerije ali pa si privoščite neobvezen sprehod ali kavico.

Ponudbo apartmajev v Puli najdete zgoraj, kjer si lahko ogledate nekaj izpostavljenih apartmajev. Zraven tega lahko uporabite iskalnik in preverite ponudbo prenočišč v Puli. Med rezultati boste našli apartmaje, hotele, hostle in druga prenočišča. Če vas zanimajo samo apartmaji v Puli, lahko uporabite filter.

Opis apartmaja Sfinga Verudela ***

Sfinga VerudelaApartmaji Sfinga Verudela se nahajajo v turističnem predelu Verudela v Puli. Do plaže in športnih objektov v Punti Verudeli je 800m

Bivalne enote za 4-8 oseb so prostorne, opremljene, vključujejo kuhinjo, kopalnico s prho, balkon, tv sprejemnik, dostop do brezžičnega interneta. Parking je urejen ob hiši.

Do središča Pule z veliko znamenitostmi je 2km, v 800m oddaljenem turističnem predelu Punta Verudela pa se lahko ukvarjate z veliko športnimi aktivnostmi, najdete pa tudi razne bare in restavracije.

  Preverite ceno za apartma Sfinga

Opis apartmaja Villa Bartol ***

Villa BartolApartmaji Villa Bartol se nahajajo v predelu Pule imenovanem Pješčana uvala. Do središča mesta je 2km, do najbljižje plaže pa 50m.

Bivalne enote za 2-4 osebe so komfortno opremljene, vključujejo kuhinjo, kopalnico s prho, tv sprejemnik ter dostop do brezžičnega interneta.

Parking je zagotovljen pred hišo, prav tako vrt z možnostjo uporabe žara. Trgovina z živili  ter bar in restavracije so v neposredni bližini. Prav tako v bližini najdete igrišča za tenis, minigolf in nogomet.

  Preverite ceno za apartma Bartol

Opis apartmaja Villa Dama ****

Villa DamaApartmaji Villa Dama se nahajajo v Puli v predelu Pješčena uvala. Do središča mesta je 2,5km ter do plaže cca. 80m.

Bivalne enote za 2-6 oseb so komfortno opremljene, klimatizirane, z kuhinjo, kopalnico, balkonom, dostopom do brezžičnega interneta, tv sprejemnikom ter možnostjo uporabe savne in masažne kadi.

V bližini je trgovina z živili, bari in restavracije, na obali lahko najamete čoln ali pa obiščete zunanji fitnes. Parking je urejen ob hiši.

  Preverite ceno za apartma

Opis apartmaja Colosseum Pula ***

Colloseum Apartments PulaApartmaji Colosseum se nahajajo v središču mesta, 2km oddaljeni od znamenite arene, do plaže je 3,5km.

Bivalne enote za 3-5 oseb so moderno komfortno opremljene, klimatizirane, vključujejo kuhinjo, kopalnico, dostop do brezžičnega interneta in tv sprejemnik.

V bližini so trgovina z živili, bari in restavracije ter staro mestno jedro z veliko znamenitostmi. Parking je urejen ob hiši. Živali so dobrodošle po vnaprejšnjem dogovoru.

Preverite več fotografij in proste termine na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Colosseum

Opis apartmaja Vale Lunga ***

Casa Vale LungaApartmaji Casa Vale Lunga se nahajajo v mirnem predelu mesta Pula, cca. 1km od plaže in 2,5 km od centra mesta.

Bivalne enote za 3-7 oseb so moderno konfortno opremljene, z kuhinjo, kopalnico, tv sprejemnikom.

Parking je urejen pred hišo, cca. 500m je oddaljena trgovina z živili, v bližini je tudi restavracija. Na voljo je uporaba zunanjega bazena, tak oda se lahko zraven morja ohladite tudi v njem.

  Preverite ceno za apartma Vale Lunga

Opis Boutique Hotel Oasi ****

Boutique Hotel OasiBoutique hotel Oasi se nahaja na lepi lokaciji v mestnem predelu Pješčana uvala v Puli. Do najbližje plaže je 200m, do središča zgodovinskega mesta pa 4km.

Hotel nudi 9 luksuzno opremljenih sob za največ 2 osebi. Sobe vključujejo mini bar, klimo, balkon s pogledom na morje, LCD TV, kopalnico s prho in kozmetičnimi pripomočki ter sef. Možno je naročiti tudi sobno strežbo. Na območju hotela je možno dostopati do brezžičnega omrežja za internet.

Hotel nudi lastno parkirišče, restavracijo z tradicionalno, vegatrijansko ali makrobiotsko prehrano, salonski bar, manjšo konferenčno sobo, notranji bazen, savno, masaže, turška ali parna kopel, solarij, fitnes, zunanji bazen, teraso za sončenje. V bližini najdete marino, nočne lokale, restavracije in kavarne po svojem okusu. Primerno za romantični oddih v dvoje ali medene tedne.

  Preverite ceno za hotel Oasi

Opis apartmaja Villa Holiday ***

Villa HolidayVilla Holiday se nahaja na lepi lokaciji v turističnem predelu mesta Pula imenovanem Pješčana uvala. Do najbližje plaže je 300m, do središča mesta z zgodovinskimi znamenitostmi pa je 4km.

Villa Holiday nudi 3 moderno urejene, svetle in prostorne apartmaje za 2-4 osebe. Apartmaji nudijo opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, balkon ali teraso, klimo, televizijski sprejemnik. na območju hiše lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet.

Ob hiši je urejen parking, na voljo pa je tudi vrt z teraso za sončenje, zunanjim bazenom, prostorom za žar. Z lastnikom se lahko dogovorite za ribolovni izlet, prevoz z čolnom do bližnjih otokov z čudovitimi plažami ali tečaj potapljanja. Po vnaprejšnjem dogovoru lahko pripeljete tudi hišne živali. Trgovina z živili je oddaljena 100m, v bližini pa je tudi picerija.

  Preverite ceno za apartma Vila holiday

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.