ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Rabcu

apartmaji rabacNa tej strani najdete ponudbo hotelov in apartmajev v Rabcu. Rabac je kraj na vzhodni strani Istre in nudi številne turistične kapacitete.

Zraven apartmajev in hotelov najdete tudi avto kamp in pristanišče. Kraj je obdan s sredozemskim raztjem in borovimi gozdovi. Ponudba apartmajev v Rabcu se postopoma povečuje in spodaj najdete nekatere apartmaje, ki so trenutno na voljo, dodatne pa na spodnji povezavi.

Apartmaji Rabac

Preverite tudi ostale hotele in apartmaje v kraju Rabac, ki jih najdete na tej povezavi.

rabac apartmaji

Rabac

Rabac je priljubljeno letoviško mestece na vzhodni strani Istre, le nekaj kilometrov oddaljen od srednjeveškega mesta Labin. Iz majhne ribiške vasice se je začel razvijali v turistično destinacjo, predvsem po obisku znanega angleškega potopisca in literata Richarda Francisa Burtona, kateremu je lokacija in klima izredno ugajala, zato je Rabac priporočil tudi svojim bralcem.

Rabac je največji turistični razcvet začel dosegati po 2. svetovni vojni, ko so zgradili prvi hotel, kmalu pa so sledili še drugi. Prav zaradi svoje ribiške zgodovine lahko v Rabcu, kljub temu da gre za manjše naselje, najdete precej apartmajev v tipičnih istrskih kamnitih hišicah, katere so zelo iskane. Da pa gre mestece v korak s časom, lahko poleg hotelov in kampa najdete tudi številne novejše apartmaje z vso sodobno dodatno opremo za prijetno počitnikovanje. Veliko apartmajev se nahaja tudi v terasasto zasnovanem zalivskem delu mesteca, od koder lahko občudujete razgled na otok Cres in Kvarner.

Rabac slovi po čudovitih prodnatih plažah in čistem morju, ob obali pa je speljana lepa promenada, po kateri se je sprehajal tudi avstro-ogrski prestolonaslednik Ferdinand.

Apartma v Rabcu najdete na različnih lokacijah. Zgoraj najdete nekaj primerov zanimivih apartmajev, prav tako pa lahko uporabite iskalnik in primerjate ponudbo tudi s hoteli in drugimi apartmaji v Rabcu.

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Rabcu
Ocenite stran