≡ Meni

Apartmaji v Rabcu

apartmaji rabacNa tej strani najdete ponudbo hotelov in apartmajev v Rabcu. Rabac je kraj na vzhodni strani Istre in nudi številne turistične kapacitete.

Zraven apartmajev in hotelov najdete tudi avto kamp in pristanišče. Kraj je obdan s sredozemskim raztjem in borovimi gozdovi. Ponudba apartmajev v Rabcu se postopoma povečuje in spodaj najdete nekatere apartmaje, ki so trenutno na voljo, dodatne pa na spodnji povezavi.

Apartmaji Rabac

Preverite tudi ostale hotele in apartmaje v kraju Rabac, ki jih najdete na tej povezavi.

rabac apartmaji

Rabac

Rabac je priljubljeno letoviško mestece na vzhodni strani Istre, le nekaj kilometrov oddaljen od srednjeveškega mesta Labin. Iz majhne ribiške vasice se je začel razvijali v turistično destinacjo, predvsem po obisku znanega angleškega potopisca in literata Richarda Francisa Burtona, kateremu je lokacija in klima izredno ugajala, zato je Rabac priporočil tudi svojim bralcem.

Rabac je največji turistični razcvet začel dosegati po 2. svetovni vojni, ko so zgradili prvi hotel, kmalu pa so sledili še drugi. Prav zaradi svoje ribiške zgodovine lahko v Rabcu, kljub temu da gre za manjše naselje, najdete precej apartmajev v tipičnih istrskih kamnitih hišicah, katere so zelo iskane. Da pa gre mestece v korak s časom, lahko poleg hotelov in kampa najdete tudi številne novejše apartmaje z vso sodobno dodatno opremo za prijetno počitnikovanje. Veliko apartmajev se nahaja tudi v terasasto zasnovanem zalivskem delu mesteca, od koder lahko občudujete razgled na otok Cres in Kvarner.

Rabac slovi po čudovitih prodnatih plažah in čistem morju, ob obali pa je speljana lepa promenada, po kateri se je sprehajal tudi avstro-ogrski prestolonaslednik Ferdinand.

Apartma v Rabcu najdete na različnih lokacijah. Zgoraj najdete nekaj primerov zanimivih apartmajev, prav tako pa lahko uporabite iskalnik in primerjate ponudbo tudi s hoteli in drugimi apartmaji v Rabcu.

Apartmaji Mareblu ***

Apartmaji Mareblu rabacApartmajska hiša Mareblu se nahaja na mirni lokaciji v mestecu Rabac. Središče kraja je oddaljeno 1,5km, do najbližje plaže pa je 900m.

Apartmaji za 2-4 osebe so bili leta 2012 prenovljeni, nudijo moderno opremo, kuhinjo, kopalnico s prho ter balkon ali teraso z imenitnim pogledom na morje. Gostje imajo na voljo televizijski sprejemnik v vsakem apartmaju ter dostop do brezžičnega omrežja za internet na območju hiše.

Hiša nudi urejen parking, teraso za sončenje in vrt s prostorom za žar. Trgovina z živili in najbližja restavracija sta oddaljeni 400m, v središču mesteca pa najdete še kakšno kavarnico ali bar. Po vparejšnjem dogovoru so dovoljene tudi hišne živali.

Odlične ocene gostov, ki so apartma obiskali. Preverite proste termine in ceno apartmaja na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Mareblu

Apartmaji Iris Rabac ***

Apartmaji Iris rabacApartmajska hiša Iris se nahaja na mirni lokaciji v mestecu Rabac. Kamnita in prodnata plaža sta oddaljeni 1,2km, središče kraja pa 1,5km.

Apartmaji za 2-4 osebe so svetlo in komfortno opremljeni, nudijo balkon s pogledom na morje, kuhinjo, kopalnico s prho ali kadjo in televizijski sprejemnik. Nuden je tudi dostop do brezžičnega omrežja za  internet.

Ob hiši je na voljo privatni parking in velik vrt s prostorom za žar. Trgovina z živili je oddaljena 800m, restavracija pa se nahaja v neposredni bližini. Po vnaprejšnjem dogovoru je možno pripeljati tudi hišne živali.

  Preverite ceno za apartma Iris

Apartmaji Alma **

Apartmaji Alma rabacApartmajska hiša Alma se nahaja na lepi lokaciji v mestecu Rabac, 500m oddaljena od najbližje plaže in središča kraja.

Apartmaji za 3-4 osebe so komfortno opremljeni, nudijo kuhinjo, kopalnico s prho, balkon s pogledom na morje in televizijski sprejemnik. Na območju hiše je nuden dostop do brezžičnega interneta.

Hiša nudi urejen parking tervrt s prostorom za žar. Najbližja trgovina je oddaljena 150m, restavracija pa 300m. V središču Rabca najdete še nekaj kavarn in barov po svojem okusu. Po vnaprejšnjem dogovoru lahko pripeljete tudi hišne živali.

Preverite lep razgled, proste termine in ceno za apartmaje na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Alma

Apartmaji Silmare ***

Apartmaji Silmare rabacApartmajska hiša Silmare se nahaja na lepi lokaciji v mestecu Rabac, 1,5km od središča kraja in 900m od najbližje plaže.

Apartmaji za 2-5 oseb so komfortno opremljeni, nudijo balkon s pogledom na morej, kuhinjo, kopalnico s prho in televizijski sprejemnik, nekateri tudi klimo. Na območju hiše lahko dostopate do brezžičnega omrežja za internet.

Hiša med drugim nudi urejen parking ter zelen vrt z žarom. V bližini najdete igrišče za tenis in košarko, v središču Rabca pa lahko najamete kolesa ali skuter. Trgovina z živili  in restavracija sta oddaljeni 300m.

  Preverite ceno za apartma Silmare

Opis apartmaja House Mare e Monti ***

Guest house Mare e Monti rabacGuest house Mare e Monti se nahaja na lepi lokaciji malenkost na hribu v kraju Rabac, 1km oddaljena od središča. Do najbližje plaže je prav tako 1km.

Gostišče nudi sobe in apartmaje za 2 osebi. Apartmaji so komfortno opremljeni, nekateri vključujejo balkon s pogledom na morje, ostali imajo teraso. Opremljeni s z manjšo kuhinjo, kopalnico s prho, LCD televizijskim sprejemnikom in sefom. Na območju hiše je možno dostopati do brezžičnega omrežja za internet.

Hiša nudi urejen parking in vrt s teraso za sončenje in žar. Trgovina z živili je oddaljena 600m, najbližja restavracija pa 400m. V bližini najdete še teniška igrišča in poligon za paintball.

Poglejte več fotografij in proste termine in cene zanje na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Monti

Opis hotela Villa Anette ****

Hotel Villa Anette rabacHotel Villa Anette se nahaja nad središčem mesteca Rabac v zavetju hriba in malenkostno oddaljen od priobalnega dogajanja. Do središča Rabca je 2,5km, do plaže pa 2km.

Majhen, butični hotel nudi 12 sob in apartmajev za 2-4 osebe, kateri so moderno stilsko opremljeni ter nudijo elengco in udobje. Sobe nudijo balkon s prečudovitim pogledom na Rabac in morje, mini bar, sef, LCD televizijski sprejemnik, klimo, kopalnico z kozmetiko, apartmaji pa nudijo še manjšo čajno kuhinjo. Na območju hotela je gostom omogočen dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Hotel nudi lastno parkirišče, restavracijo z istrsko in sredozemsko prehrano, nudijo tudi vegetarijansko prehrano. Skozi vse leto je na voljo zunanji bazen in masažna kad, za romantične sladokusce pa nudijo lepo teraso z izjemnim panoramskim razgledom. Po dogovoru so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki (z doplačilom).

Preverite odlične ocene gostov in prelep pogled iz vile, proste termine in cene za njih na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Anette

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.