≡ Meni

Apartmaji v Baški Vodi

apartmaji baška vodaBaška Voda je manjši, a turistično dobro razvit kraj, kjer najdete številne apartmaje vseh kategorij. Prednosti Baške Vode sta lepa gozdnata okolica, čisto morje, pestra turistična ponudba in dolge peščene plaže.

V ozadnju je tudi gorovje, ki daje Baški Vodi še prav poseben čar. Zraven apartmajev v Baški Vodi najdete tam tudi hotele, vile in druga prenočišča. Preverite ponudbo in najdite apartma za svoj dopust.

Spodaj najdete apartmaje v Baški Vodi in nekatero drugo ponudbo za dopust.

Apartmaji Baška Voda

Več kot 30 apartmajev v Baški vodi najdete na tej povezavi.

Baška Voda in njena okolica ni popularna samo po apartmajih in hotelih, tako da si lahko ogledate tudi mobilne hišice v Baški Vodi.

apartmaji baška voda

Baška Voda

Baška Voda je manjše turistično mestece pod goro Biokovo, nahaja pa se na zahodnem delu makarske riviere. Makarska je oddaljena cca. 10km, Split pa ca. 50km. Ime je kraj dobil po številnih izvirih sladke vode na nižjih predelih Biokova.

Baška Voda je bila nekoč ribarsko in poljedelsko naselje, z razmahom pomorstva pa je pridobila na pomembnosti in postala trgovska postojanka. Danes je Baška Voda popolnoma podvržena turistični dejavnosti, zato lahko v samem mestecu in okoliških krajih najdemo veliko penzionov s sobami in apartmaji, kamp, hotelsko-apartmajski kompleks, praktično v vsaki hiši pa nudijo najem nastanitvenih kapacitet, bodisi apartmajev ali sob.

Od vseh krajev na makarski rivieri, Baška Voda beleži največje število nočitev v glavni turistični sezoni. Veliko turistov se odloča za najem apartmaja tudi v sosednjem kraju Brela, s katerim Baško Vodo povezuje lepa, 2.5km dolga obalna sprehajalna pot, priljubljeni destinaciji pa sta tudi kraja Promajna in Krvavica v smeri proti Makarski.

V Baški Vodi in njeni okolici lahko občudujete veliko različnih skaralnih zgradb, arheološko najdišče, muzeje, pobočje pod Biokovim pa je idealno za kolesarske in treking izlete.

Nazaj na apartmaji Dalmacija ali stran apartmaji na Hrvaškem.