≡ Meni

Apartmaji na Rabu

apartmaji otok rabV kolikor iščete apartma na otoku Rab ste prišli na pravo stran. Otok Rab je nekoliko manj popularen kot Pag in Krk, vendar ima na druge prednosti. Dostop na otok Rab je s trajektom.

Znani kraji so Rab, Supertarska Draga, Banjol, Barbat in Lopar. Ima veliko prodnatih in peščenih plaž. Če se boste odpravili na Rab, si oglejte plažo pri polotoku Lopar.

Spodaj najdete apartmaje na otoku Rab. V kolikor ne najdete apartmaja za sebe, lahko uporabite tudi iskalnik na desni strani.

Apartmaji Rab

Ostale zanimive apartmaje na Rabu najdete na tej povezavi.

Zraven apartmajev in hotelov preverite tudi mobilne hišice na Rabu.

otok rab

Otok Rab

Otok Rab se nahaja jugozahodno od otoka Krka, s katerim je povezan z trajektno povezavo, direktna povezava s celino pa je omogočena tudi z trajekti iz mesta Jablanac.

Rab je priljubljena destinacija zaradi svoje izjemne klime, katera mu omogoča celoletni turizem, poznan pa je tudi po svojih naravnih značilnostih in kulturni dediščini.

Največje in najstarejše mesto je Rab, poznano že iz grške antične dobe, čeprav so na otoku našli ostanke naselij iz kamene dobe. Ostala znana mesta pa so Barbat, Banjol, Kampor, Supetarska Draga in Lopar.

Turistično najbolj priljubljena kraja sta Banjol, kjer so se apartmajska naselj ter posamezne vile in apartmaji zleknila čez tri naravne zalive, imenovane Padova I., II. in III., tukaj pa se nahaja tudi priljubljen kamp. Kraj Lopar pa je turistično najbolj oblegan saj se nahaja na predelu otoka, kateri nudi največje število peščenih plaž v Kvarnerju, najbolj poznana je zagotovo 1,5km dolga Rajska plaža. V Loparju najdete več apartajskih naselij, kamp, hotele, vile in seveda veliko ponudnikov privatnih apartmajev.

V samem mestu Rab so obnovili nekaj renesančnih in srednjeveških stavb in nudijo luksuzne sobe, apartmaje in celo hotelske nastanitve. Ogledi: staro mestno jedro Raba, samostan v Kamporju, naravna rezervata Dundo in Lopar …

Nazaj na stran apartmaji v Kvarnerju ali Hrvaška.