≡ Meni

Apartmaji Selce

apartmaji selceSelce je majhna ribiška vasica v Kvarnerju, ki je od Crikvenice oddaljena 3 km. Zraven lepega zaliva v katerem leži, je tudi okolica kraja lepo urejena.

Turizem je v Selcah razvit že dolgo razvit, ponudba apartmajev in hotelov pa je vsako leto boljša. Turistično ponudbo pepestri tudi široka izbira šortov v vodi in na kopnem v okolici: smučanje na vodi, potapljanje, surfanje, vodni skuterji, mini golf, kolesarjenje, itd. Zraven apartmajev je v Selcah tudi avto kamp. Sam kraj ponua tudi nekaj zgodovinsko zanimivih objektov, ki si jih lahko ogledamo, zanimive restavracije in nekaj barov. Spodaj najdete ponudbo hotelov in apartmajev v Selcah. Preverite jih in izkoristite brezplačno rezervacijo.

Apartmaji Selce

Dodatne hotele in apartmaje v Selcah najdete na tej povezavi.

Preverite tudi druge kraje v bližini Selc – Crikvenica, Krk, Rab in mogoče najdete primerno prenočišče za svoj dopust.

selce hrvaška

Selce

Selce so priljubljeno turistično mestece, katero se nahaja južno od Crikvenice, zaradi masivne gradnje apartmajev in drugih turističnih nastanitev pa z njo praktično deluje kot enoten kraj.

Čeprav so Selce večinoma turistično naravnan kraj, pa velik pristaniški zaliv nakazuje, da so nekoč bile pomembno trgovska in pomorska postojanka, v njenem zaledju pa se lahko najde še kakšen ostanek iz ilirskih in rimskih časov. Selce so bile poznane tudi po pridelavi olivnega olja in vinogradništvu, kar je poleg turizma še danes poglavitna dejavnost domačinov.

V Selcah najdemo ogromno privatnih hiš z ponudbo različnih apartmajev, tako novejših z mnogimi dodatnimi uslugami, kakor tudi nekoliko starejše apartmaje, večinoma pa so primerni za prijetno počitnikovanje. Tudi v bližini turističnega predela Uvala Slana, kjer se nahajajo plaže, športni objekti, kamp in hoteli, se nahaja veliko apartmajev in privatnih sob, primernih tako za večje družbe kot romantične oddihe v dvoje.

V Selcah so zanimive nekdanje pralnice perila – domačini jih imenujejo »polače«, katere so bile nekoč zbirališča domačink, katere so med pranjem prenašale razna sporočila in novice. Ne spreglejte tudi cerkve sv. Katarine iz 19 stoletja z čudovito poslikano notranjostjo in kapele sv. Katarine iz 16. stoletja.

Nazaj na apartmaji v Kvarnerju ali apartmaji na Hrvaškem.