≡ Meni

Apartmaji Novi Vinodolski

apartmaji novi vinodolskiNovi Vinodolski je prijetno naselje v bližini Crikvenice v Kvarnerju. Pred njim leži otok Krk. V njem najdete zanimivo ponudbo apartmajev in hotelov po ugodnih cenah.

V zadnjih letih se Novi Vinodolski hitro turistično razvija, tako da lahko v njem najdete vedno več zanimivih prenočišč. Preverite spodnje hotele in apartmaje in jih primerjajte med seboj, da najdete pravega za vaš okus.

Apartmaji Novi Vinodolski

Preverite tudi druge hotele in apartmaje v kraju Novi Vinodolski. Najdete jih na tej povezavi.

apartmaji novi vinodolski

Novi Vinodolski

Novi Vinodolski se nahaja na koncu doline Vinodol, po kateri nosi tudi ime. Mesto, ki leži približno 10km jugovzhodno od Crikvenice, se ponaša z edinstveno klimo in lego, katera je botrovala razvoju turizma od konca 18. stoletja naprej. Novi Vinodolski je tipično srednjeveško mestece, katero je skozi zgodovino trpelo plenjenje in rušenje, vendar se je vedno znova pobralo.

Novi Vinodolski ima tudi poleti zmerno klimo zaradi nežnih vetrov iz bližnjih hribov, poznan pa je tudi kot središče kvarnerske vinogradniške regije.

V preteklih nekaj letih se je v Novem Vinodolskem razvil manjši resort z hotelskimi kapacitetami, poleg njih pa najdete veliko novejših apartmajskih naselij, dobra stvar pa je, da so blizu odličnih in urejenih plaž. V središču mesta se nahaja več apartmajev, ki nudijo udobno nastanitev z opremo 18. in 19. stoletja, južneje proti sosednjem kraju Povile pa se nahaja precej privatnih nastanitev v lepih in mirnih uličicah.

V Novem Vinodolskem lahko občudujete utrdbe, cerkve, muzej, najlepši pa je majhen otoček sv. Marin pred samim središčem mesta, na katerem se nahaja lepa kapelica, nanj pa vas s čolnom popeljejo prijazni domačini.

Nazaj na apartmaji v Kvarnerju ali apartmaji Hrvaška.