ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Rovinju

apartmaji rovinjRovinj velja za eno najlepših hrvaških mest s starim mestnim jedrom in kvalitetno turistično ponudbo. Temu primerna je tudi ponudba apartmajev v Rovinju.

Spodaj najdete nekaj primerov in opisov apartmajev, ki se nahajajo v Rovinju in njegovi okolici.

Apartmaji Rovinj

Ostale zanimive apartmaje v Rovinju najdete na tej povezavi.

V kolikor vas zanimajo kampi in mobilne hiške, preverite tudi stran mobilne hišice v Rovinju.

rovinj apartmaji

Rovinj

Rovinj je zagotovo velik istrski turistični biser, po statističnih podatkih pa je skupaj z Porečem najbolj obiskana turistična destinacija v Istri. Stari del mesta je nastal na manjšem polotoku, kjer se je okrog cerkve sv. Eufemije strnilo manjše naselje z tipičnimi ozkimi uličicami in ljudmi, ki so mu neizmerno predani.

Danes se nastanitve v Rovinju lahko razdeli nekako na tri območja – staro mestno jedro, kjer najdete apartmaje v starih hišah z avtentičnno notranjo opremo ali pa prenovljene mansardne apartmaje, ki nudijo ves potreben komfort. Drugi del je osrednji mestni del in turistični del, kjer se najde tako apartmajska naselja, kot posamezne hiše in vile z apartmaji, v bližini pa najdete športna igrišča, trgovine in druge storitve. Najbolj oddaljeni, a zelo iskani, pa so apartmaji na obrobju mesta, kateri se nahajajo med nasadi oljk in sredozemskih rastlin, ter nudijo intimo, mir a hkrati vse potrebno razkošje.

Poleg cerkve sv. Eufemije je Rovinj pravo mesto za kulturne sladokusce, saj skriva veliko muzejev, galerij, gledališč, uživate pa lahko na vsakem koraku, ob obali ali v mestnem vrvežu.

Če iščete apartma v Rovinju, lahko najprej preverite nekaj predlogov, ki jih najdete zgoraj. Prav tako uporabite iskalnik in primerjajte hotele, prenočišča in apartmaje v Rovinju, ki jih najdete na tak način. Če vas zanimajo samo apartmaji v Rovinju, lahko med rezultati uporabite filter, ki vam bo pokazal samo apartmaje.

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Rovinju
Ocenite stran