≡ Meni

Apartmaji v Medulinu

apartmaji medulinMedulin je naselje, ki leži na špicu Istre in je od Pule oddaljeno 9 km. Na drugi strani Medulinskega zaliva leži Premantura. Blizu Medulina leži polotok Kaštel, kjer najdete številne plaže in avtokamp.

V Medulinu najdete veliko apartmajev in hotelov za svoje počitnice ali dopuste. Preverite spodnje apartmaje v Medulinu in okolici.

Apartmaji Medulin

Več kot 30 ostalih apartmajev in hotelov v Medulinu najdete na tej povezavi.

V Medulinu in okolici najde tudi drugo turistično ponudbo. Kampe najdete na strani mobilne hišice v Medulinu.

medulin apartmaji

Medulin

Medulin se nahaja na skrajnem južnem delu istrskega polotoka in je približno 8km oddaljen od zgodovinskega mesta Pule. V okolici kraja so našli prazgodovinske in antične najdbe, še danes pa stoji nekaj rimskih vil, okrog katerih so speljali tudi poučno pot. Že od daleč lahko opazimo znamenito cerkev sv. Agneze s svojima dvema zvonikoma, okrog katere se je razvilo majhno a priljubljeno turistično mestece.

Medulin je najjužnejša občina v Istri, v kateri so tudi priljubljeni manjši kraji kot so Banjole, Pomer in Premantura, vsem krajem pa je skupna široka in raznolika ponudba apartmajev.

Izbirate lahko med apartmaji, kateri se nahajajo bližje središča kraja, kjer skozi ozke uličice in tipično istrsko kamnito gradnjo čutite utrip mesteca, za družine z otroci so priljubljeni apartmaji bližje obali, svojevrstne počitnice lahko doživite v apartmajih, kateri se nahajajo v starejših vilah, veliko pa je tudi možnosti nastanitev v sodobnih stavbah.

Medulin s svojo čudovito okolico, manjšim skupkom otočkov, zeleno obalo in modrim morjem nudi široko ponudbo atraktivnih doživetij, dolgih plaž, izletov z ladijami, predlagamo pa tudi obisk Rta Kamenjaka, kjer se lahko preizkusite v adrenalinskih skokih iz strmih pečin v morje ali pa se z domačini podajte na nepozaben ribiški izlet.

Oglejte si tudi dodatno ponudbo na strani Medulin.

Apartmaji Siga & Burle ***

Apartmaji Siga Burle medulinApartmaji Siga & Burle se nahajajo na mirni lokaciji le nekaj korakov od morja v kraju Medulin. Do središča kraja je dober km.

Bivalne enote za 2-6 oseb so okusno in moderno opremljene, z kuhinjo, kopalnico, klimo, balkonom, dostopm do brezžičnega interneta ter tv sprejemnikom.

Parking je urejen ob hiši, kjer je prav tako urejen vrt z možnostjo uporabe žara. Do trgovine z živili je 600m. Živali so dobrodošle ob vnaprejšnjem dogovoru.

  Preverite ceno za apartma

Apartmaji Villa Anita ***

Villa AnitaApartmaji Villa Anita se nahajajo v Medulinu, 100m od plaže in privezov za čolne, tako da imajo zelo dobro lokacijo.

Bivalne enote za 2-5 oseb so komfortno opremljene, z kuhinjo, kopalnico, klimo, možnostjo dostopa do brezžičnega interneta ter tv sprejemnikom.

V bližini je trgovina z živili, kjer si lahko kupite osnovne stvari. Do centra mesta z restavracijami in bari pa ja kratek sprehod. V bližini je možnost jahanja konj in igranja tenisa. Parking je urejen ob hiši.

  Preverite ceno za apartma Anita

Apartmaji Olivetto ***

Apartmaji OlivettoApartmaji Olivetto se nahajajo v središču kraja Medulin ob obali s pogledom na majhno pristanišče. Do večih plaž je 250-300m.

Bivalne enote za 2-4 osebe so komfortno opremljene, klimatizirane, z kuhinjo, kopalnico s prho, tv sprejemnikom in dostopom do brezžičnega interneta.

Parking je urejen ob hiši, katera nudi tudi vrt z možnostjo uporabe žara. Do trgovin, restavracij in barov je le kratek sprehod. Na voljo je brezplačna izposoja koles.

  Preverite ceno za apartma Olivetto

Apartmaji Paloma Blanca ***

Apartmaji Paloma Blanca medulinApartmaji Paloma Blanca se nahajajo v središču kraja Medulin, cca. 600m do plaže.

Na razpolago je več apartmajev, ki so namenjeni za 2-4 osebe  in so komfortno opremljeni, klimatizirani, kuhinjo, kopalnico, tv sprejemnikom in dostopom do brezžičnega interneta.

Parking je urejen ob hiši. Nuden je urejen vrt z možnostjo uporabe žara, do trgovine, restavracij in barov je 200m.

  Preverite ceno za apartma Paloma Blanca

Apartmaji Tomo ***

Apartmaji TomoApartmaji Tomo se nahajajo v mirnem predelu Medulina, 300m od plaže in kratek sprehod od srečišča kraja.

Bivalne enote za 3-5 oseb so komfortno opremljene, vključujejo pa kuhinjo, kopalnico, balkon ter tv sprejemnik.

Parking je urejen ob hiši, ponujajo možnost najema koles, tako da se lahko odpravite na krajši izlet po okolici ter organiziranje ribiških izletov ali dnevnih ekskurzij z ladjo.

  Preverite ceno za apartma Tomo

Nazaj na apartmaji v Istri ali Hrvaška.