ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Medulinu

apartmaji medulinMedulin je naselje, ki leži na špicu Istre in je od Pule oddaljeno 9 km. Na drugi strani Medulinskega zaliva leži Premantura. Blizu Medulina leži polotok Kaštel, kjer najdete številne plaže in avtokamp.

V Medulinu najdete veliko apartmajev in hotelov za svoje počitnice ali dopuste. Preverite spodnje apartmaje v Medulinu in okolici.

Apartmaji Medulin

Več kot 30 ostalih apartmajev in hotelov v Medulinu najdete na tej povezavi.

V Medulinu in okolici najde tudi drugo turistično ponudbo. Kampe najdete na strani mobilne hišice v Medulinu.

medulin apartmaji

Medulin

Medulin se nahaja na skrajnem južnem delu istrskega polotoka in je približno 8km oddaljen od zgodovinskega mesta Pule. V okolici kraja so našli prazgodovinske in antične najdbe, še danes pa stoji nekaj rimskih vil, okrog katerih so speljali tudi poučno pot. Že od daleč lahko opazimo znamenito cerkev sv. Agneze s svojima dvema zvonikoma, okrog katere se je razvilo majhno a priljubljeno turistično mestece.

Medulin je najjužnejša občina v Istri, v kateri so tudi priljubljeni manjši kraji kot so Banjole, Pomer in Premantura, vsem krajem pa je skupna široka in raznolika ponudba apartmajev.

Izbirate lahko med apartmaji, kateri se nahajajo bližje središča kraja, kjer skozi ozke uličice in tipično istrsko kamnito gradnjo čutite utrip mesteca, za družine z otroci so priljubljeni apartmaji bližje obali, svojevrstne počitnice lahko doživite v apartmajih, kateri se nahajajo v starejših vilah, veliko pa je tudi možnosti nastanitev v sodobnih stavbah.

Medulin s svojo čudovito okolico, manjšim skupkom otočkov, zeleno obalo in modrim morjem nudi široko ponudbo atraktivnih doživetij, dolgih plaž, izletov z ladijami, predlagamo pa tudi obisk Rta Kamenjaka, kjer se lahko preizkusite v adrenalinskih skokih iz strmih pečin v morje ali pa se z domačini podajte na nepozaben ribiški izlet.

Oglejte si tudi dodatno ponudbo na strani Medulin.

Nazaj na apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Medulinu
5 (100%) 1 vote