≡ Meni

Apartmaji v Opatiji

apartmaji opatijaOpatija je še en kraj v hrvaški Istri, ki se zelo hitro razvija. Zraven starega mestnega jedra, si lahko ogledate še nekatere druge znamenitosti in si zapolnite svoj čas.

Ponudba apartmajev v Opatiji se hitro povečuje in spodaj smo za vas izbrali nekaj apartmejev in hotelov, ki vam bodo zanimivi za dopust ali krajši počitek.

Apartmaji Opatija

Ostale zanimive apartmaje v Opatiji najdete na tej povezavi.

opatija apartmaji

Opatija

Opatija velja za eno najstarejših istrskih letovišč, katera se razteza pod slovito goro Učko. Ime mesta je ostalo po samostanski opatiji, od katere je danes moč občudovati le še znamenito cerkev sv. Jakova.

Z železniškimi povezavami Reka-Ljubljana-Dunaj in Reka-Zagreb je v sredini 19. stoletja se je Opatija ustalila na turističnem zemljevidu. Prestižni hoteli, čudovito urejeni parki, mila klima in obalna riviera so privlačile mnoge pomembneže iz vse Evrope.

Če se tudi danes sprehodite po središču Opatije, se zdi da se je čas nekako ustavil, saj še vedno lahko občudujete baročne in renesančne vile in hotele, kateri so apartmajske hiše in posamazene apartmaje izpodrinili nekoliko višje v hrib, zato pa le ti nudijo čudovite razglede na mesto in reško-opatijski zaliv. Seveda lahko najamete odlične apartmaje tudi v obalnih krajih vse do Ike, ali pa se pustite razvajati v butičnih apartmajskih nastanitvah v bližini znanih hotelov.

V Opatiji nikakor ne izpustite priložnosti za sprehod po znameniti 12km dolgi obalni promenadi Lungomare, raziskovanje čudovitih parke, občudovanje hotelov Imperial in Kvarner iz 19. Stoletja ali renesančnih vil, lahko pa občudujete tudi različne spomenike in umetniške inštalacije.

Apartmaji Liburnija ***

Apartmaji LiburnijaApartmaji Liburnija se nahajajo v središču mesta Opatije, le dobrih 100m do glavne plaže Slatine in znamenite opatijske promenade. Do središča večjega mesta Rijeka je cca. 13km.

Bivalne enote za 2-4 osebe so prostorne, opremljene z klimatsko napravo, komfortno opremljene, z kuhinjco, kopalnico s prho ter LCD televizorjem.

Omogočen je dostop do brezžičnega interneta, brezplačen parking je urejen ob hiši. Do trgovine z živili, restavracij in barov je kratek sprehod, po predhodnem dogovoru je možno tudi pripeljati hišne ljubljenčke.

  Preverite ceno za apartma Laburnija

Opis apartmaja Villa Nola ****

Villa NolaApartmajska hiša Villa Nola se nahaja v mirnem predelu mesta Opatija v bližini parka. Do obale in glavne plaže je cca. 250m

Bivalne enote za 2 osebi so komfortno opremljene, klimatizirane, s pogledom na morje, z kuhinjo, kopalnico s prho, televizorjem, balkonom in dostopom do brezžičnega omrežja.

Parkirišče je urejeno ob hiši, možnost uporabe večje urejene terase za sončenje ali druženje. Primerno za romantičen oddih v dvoje. Do restavracij, barov, trgovine z živili in obale je le 250m.

  Preverite ceno za apartma Nola

Apartmaji Villa Andreja  ***

villa andreja opatija pobriApartmaji Villa Andreja se nahajajo 1km od središča mesta Opatija v mirnem kraju Pobri, na lepi lokaciji z razgledom na ves kvarnerski zaliv.

Bivalne enote za 2-4 osebe so komfortno opremljene, klimatizirane, z kuhinjo, kopalnico s prho, televizor ter dostop do brezžičnega interneta.

Privat parkinge je urejen ob hiši, ponujen je vrt z možnostjo uporabe žare, po predhodnbem dogovoru je možno pripeljati hišnega ljubljenčka. Do najbližje plaže je 750m, do restavracij, trgovin in opatijske promenade pa je 700-1000m.

  Preverite ceno za apartma Andreja

Opis hotela Mozart *****

Hotel Mozart pulaHotel Mozart se nahaja na odlični lokaciji v središču mesta Opatija ob mestni plaži. Glavna obalna promenada je oddaljena le nekaj korakov.

Eleganten butični hotel nudi 29 prostornih sob za največ 2 osebi. Sobe vključujejo stilsko pohištvo, minibar, klimo, LCD televizijski sprejemnik, sef, kopalnico s kadjo. Na območju hotela je možno dostopati do brezžičnega omrežja za internet.

Hotel nudi lasten parking, restavracijo z domačo  in sredozemsko kulinarko, salonski bar ter wellnes center s savnami, turškimi in japonskimi kopelmi, telovadnico, fitnes ter lepotilni salon. Po vnaprejšnjem dogovoru je možno pripeljati tudi hišne živali.

Preverite odlične ocene gostov, proste termine in ceno za hotel Mozart na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za hotel Mozart

Apartmaji Villa Palme ****

Villa Palme opatijaApartmajska hiša Villa Palme se nahaja v mirnem predelu mesta Opatija v lepem zelenem okolišu. Do obale in plaže je cca. 300m

Bivalne enote za 2-6 oseb so komfortno urejene in opremljene, z kuhinjico, kopalnico s prho, televizorjem ter balkonom.

Privatno parkirišče je urejeno ob hiši, ponujajo vrt z možnostjo uporabe žara, zunanji bazen, savno in otroško igrišče. Po predhodnem dogovoru je možno pripeljati tudi hišnega ljubljenčka. Do trgovine z živili, restavracij in drugega obalnega dogajanja je cca. 350m.

  Preverite ceno za apartma Villa Palme

Apartmaji Kinkela ***

Apartmaji Kinkela opatijaApartmaji Kinkela se nahajajo v mirnem kraju Pobri, 1,5-2km oddaljenem od središča mesta Opatije, obdanem z zelenjem ter lepim razgledom na kvarnerski zaliv.  Najbližja plaža je oddaljena  cca. 700m, plaža, primerna za otroke pa 2km.

Bivalne enote za 2-5 oseb, so komfortno opremljene, klimatizirane, z kuhinjo, kopalnico s prho, televizorjem ter brezžičnim dostopom do interneta.

Parking je urejen ob hiši, ki je obdana z urejenim vrtom, nuden je prostor za žar, namizni tenis ter izposoja koles. Trgovine, restavracije in bare ter znamenitosti najdete v 2km oddaljeni Opatiji.

  Preverite ceno za apartma Kinkela

Opis hotela Milenij *****

Hotel Milenij pulaHotel Milenij se nahaja na odlični lokaciji ob morju, le nekaj korakov od plaže in znamenite promenade v središču mesta Opatija.

Hotel nudi 99 razkošnih in stilsko opremljenih sob, med njimi tudi poročni apartma. Sobe so klimatizirane, vključujejo veliko posteljo za dve osebi ali dve ločeni postelji, kopalnico, minibar, LCD televizijski sprejemnik in priključek za internet. Možno je naročiti tudi sobno strežbo. Na vseh ostalih hotelskih površinah je omogočen dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Hotel nudi tudi svoj lasten parking (z doplačilom), 2 restavraciji, bar s klavirjem in butično kavarno. Wellnes center na 600m2 nudi solarij, masaže, savne in notranji bazen, medtem ko je na prostem mogoče uživati na veliki terasi za sončenje ter koristiti zunanji bazen. Hotelske površine so prilagojene tudi gostom na invalidskih vozičkih. Primerno za romantičen oddih ali medene tedne.

Preverite odlično lokacijo hotela, prote termine za obisk in cene na spodnji povezavi in ga brezplačno rezervirajte.

  Preverite ceno za hotel Milenij

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.