Apartmaji v Podstrani
≡ Meni

Apartmaji v Podstrani

apartmaji podstranaPodstrana je kraj le nekaj kilometrov oddaljen od Splita, ki ima veliko apartmajev in hotelov. Njegova glavna prednost je 9 km dolga plaža na kateri lahko uživati in bogata turistična ponudba v kraju ali bližnjem Splitu.

V Podstrani najdete nekaj najboljših hotelov in apartmajev na Hrvaški obali in prav gotovo vam ne bo žal, če jo boste za svoj naslenji dopust obiskali.

Spodaj najdete nekaj hotelov in apartmajev v Podstrani. Preverite, če se boste odpravili tja na morje.

Apartmaji Podstrana

Več kot 70 dodatnih apartmajev in hotelov v Podstrani najdete na tej povezavi.

apartmaji podstrana

Podstrana

Postrana je priljubljen turistični kraj nedaleč od Splita, od njegovega zgodovinskega središča je oddaljena 11km proti jugovzhodu. Okoliš današnje Podstrane je bila poseljen že za časa ilirskih plemen, nato pa je prehajal skozi različne vladarske roke, od starih Grkov in Rimljanov, Avarskih in Tatarskih plemen in Turkov, ostanki vseh pa so še danes opazni v kulturni dediščini samega kraja in njegove okolice.

Podstrana je poznana po svojih urejenih, kar 9km dolgih plažah ter večjih nasadih breskev, s katerimi zalagajo večji del splitskega območja.

Podstrana je danes izrazito turističen kraj, v zadnjih letih so zgradili tudi precej luksuznh apartmajskih hiš in vil, zato ga mnogi vidijo kot mondeno predmestje Splita. Apartmaje in sobe najdete v več terasah vzdolž obale od zaliva v sosednjem kraju Stobreč pa skozi celotno Podstrano vse do južneje ležečih Jesenic, večinoma pa gre za privatne ponudnike.

V kraju si lahko ogledate palačo Cindro, arehološke ostanke v samem kraju in v njegovi okolici, ostanki rimske zgradbe v predelu Polače …

Nazaj na apartmaji Dalmacija ali apartmaji na Hrvaškem.