≡ Meni

Apartmaji v Vrsarju

apartmaji vrsarV Vrsarju najdete več različnih apartmajev in hotelov, nekaj od njih najdete predstavljenih spodaj. Kraj Vrsar leži na cesti Poreč – Rovinj in je od Poreča oddaljen 9 km.

Vrsar se je razvil kot ribiška vasica, ribištvo pa je še danes pomembna panoga v mestu. Pred mestom leži 18 manjših otokov, ki polepšajo sončne zahode. V Vrsarju zraven apartmajev najdete tudi hotele, kampe in marino za jahte do 25m. Mesto ponuja tudi zanimivosti, ki so vredne ogleda: mestna vrata, arhipelag, škofova poletna rezidenca – kaštel idr.

Zaradi velike zasedenosti prenočišč si je apartmaje in hotele priporočljivo rezervirati vsaj mesec dni prej, ob podrobnem iskanju pa najdete tudi kakšno last minute ponudbo.

Apartmaji Vrsar

Več kot 20 hotelov in apartmajev v Vrsarju najdete tudi na tej povezavi.

Za kampe in mobilne hiške preverite mobilne hišice v Vrsarju.

vrsar apartmaji

Vrsar

Vrsar je manjše turistično mestece v zahodni Istri, nahaja pa se ob vhodu v znameniti Limski kanal. Mestece se razteza vzdolž manjše vzpetine kar mu daje idealno lego, manjši arhipelag zelenih otočkov pa je še dodatna popestritev tega očarljivega kraja.

Najbrž je bila na tem mestu nekoč rimska postojanka ali vsaj nekaj hiš, najbolj pa se je Vrsar razvil v srednjem veku kot letna rezidenca poreških škofov. Vrsar se nahaja med večjim turističnima letoviščema Porečem in Rovinjem, vendar ni toliko oblegan, zato je zelo priljubljen med slovenskimi turisti.

V samem središču Vrsarja boste našli večinoma privatne sobe in nekaj ponudnikov apartmajev, v novejšem delu ter okrog turističnih središč pa se nahajajo številni apartmaji, tako novejši z številnimi dodatnimi uslugami, kot tudi starejši a prav tako komfortni, namenjeni prijetnemu preživljanju počitnic. Severno od Vrsarja, proti kraju Funtana najdete še druga apartmajska naselja kakor tudi privatne ponudnike apartmajev, tako tiste ki so bližje obale, kot tiste, ki so odmaknjeni od vrveža in turistov.

V Vrsarju lahko občudujete več srednjeveških stavb, palačo nekdanjih poreških škofov, ostanke rimskih zgradb, spomenike, priporočamo pa tudi najem čolna, s katerim lahko raziskujete čudovite otočke ali pa se podate na izlet z letalom iz bližnjega športnega letališča.

Apartmaji v Vrsarju so na voljo po različnih cenah. Za začetek preverite nekaj apartmajev, ki jih najdete zgoraj, dodatno pa lahko uporabite iskalnik prenočišč v Vrsarju in primerjate med seboj hotele, mobilne hišice in apartmaje. V kolikor vas zanimajo samo apartmaji, uporabite filter na strani z rezultati in si oglejte samo apartmaje v Vrsarju.

Apartmaji Riva ***

Apartmaji Riva vrsarApartmajsko naselje Riva se nahaja v središču mesteca Vrsar ob obalni promenadi. Do najbližje plaže je 100m.

Nastanitveni kompleks obsega 34 apartmajev za 3-6 oseb, kateri vključujejo kuhinjo, kopalnico, balkon s pogledom na pristanišče, televizijski sprejemnik. Na območju kompleksa je gostom nuden dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Parking je urejen pri nastanitvenem kompleksu, kateri obsega še restavracijo, bar, zunanji bazen, fitnes, otroško igrišče in možnost izposoje koles. Trgovina z živili in tržnica sta v bližini. Po vnaprejšnjem dogovoru je možno pripeljati tudi hišne živali.

  Preverite ceno za apartma

Apartmaji Nada ***

Apartmaji Nada vrsarApartmajska hiša Nada se nahaja na mirni lokaciji 300m od najbližje plaže in 700m od središča mesteca Vrsar.

Apartmaji za 2-4 osebe so komfortno opremljeni, vključujejo klimo, manjšo kuhinjo, balkon ali verando, kopalnico s prho in televizijski sprejemnik. Gostje lahko na območju hiše dostopajo do brezžičnega omrežja za internet.

Parking je urejen pri hiši, katera nudi tudi manjši vrt. Gostje prejmejo brezplačen vstop v kamp Orsera, kjer lahko koristijo plažo in najdejo manjšo restavracijo ali bar. Trgovino z živili in druge restavracije najdete v središču Vrsarja.

  Preverite ceno za apartma

Apartmaji Funtana ***

Apartmaji Funtana vrsarApartmajska hiša Funtana se nahaja v središču vasice Funtana, 500m od najbližje plaže in 2km od središča Vrsarja.

Apartmaji oz. studii za 2 osebe so komfortno opremljeni, klimatizirani, vključujejo manjšo kuhinjo, balkon s pogledom na vasico in morje, televizijski sprejemnik. Internetna povezava žal ni na voljo.

V bližini hiše je javni parking brez doplačila, v apartmajski hiši je na voljo tudi a-la-carte restavracija, kinudi tradicionalne jedi. Trgovina in pekarna sta oddaljeni 100m. Po vnaprejšnjem dogovoru so dovoljene tudi hišne živali.

  Preverite ceno za apartma

Apartmaji Valentino ***

Apartmaji Valentino vrsarApartmajska hiša Valentino se nahaja na mirni lokaciji 1km od plaže in središča mesteca Vrsar.

Apartmaji za 2-4 osebe so komfortno opremljeni, klimatizirani, vključujejo manjšo kuhinjo, kopalnico s prho, balkon in televizijski sprejemnik. na območju hiše je možno dostopati do brezžičnega omrežja za internet.

Hiša nudi urejen parking, vrt s prostorom za žar in teraso za sončenje ali druženje. V središču mesteca, katero je oddaljeno 1km najdete trgovino z živili, tržnico, restavracije in bare. Po vnaprejšnjem dogovoru je možno pripeljati tudi hišne ljubljenčke.

Zelo dobre ocene gostov, ki so apartma Valentino obiskali. Preverite več o apartmaju na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Valentino

Apartmaji Villa Linet ***

Villa Linet vrsarVilla Linet se nahaja na lepi lokaciji v vasici Funtana, 400m od najbližje plaže, 200m od središča kraja in 2,5km od Vrsarja.

Villa nudi 9 apartmajev za 2-4 osebe z edinstveno notranjo opremo, balkonom, klimo (z doplačilom) in televizijskim sprejemnikom. Gostje lahko uporabljajo internetni priključek v vsaki nastanitveni enoti.

Ob hiši je na voljo pokrit parkirni prostor, velik vrt s teraso za sončenje in prostor za žar. Lastniki nudijo tudi izposojo koles in prodajo spominkov. Trgovina z živili in najbližja restavracija sta oddaljeni 150 m.

  Preverite ceno za apartma Linet

Nazaj na apartmaji v Istri ali apartmaji Hrvaška.