ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Vrsarju

apartmaji vrsarV Vrsarju najdete več različnih apartmajev in hotelov, nekaj od njih najdete predstavljenih spodaj. Kraj Vrsar leži na cesti Poreč – Rovinj in je od Poreča oddaljen 9 km.

Vrsar se je razvil kot ribiška vasica, ribištvo pa je še danes pomembna panoga v mestu. Pred mestom leži 18 manjših otokov, ki polepšajo sončne zahode. V Vrsarju zraven apartmajev najdete tudi hotele, kampe in marino za jahte do 25m. Mesto ponuja tudi zanimivosti, ki so vredne ogleda: mestna vrata, arhipelag, škofova poletna rezidenca – kaštel idr.

Zaradi velike zasedenosti prenočišč si je apartmaje in hotele priporočljivo rezervirati vsaj mesec dni prej, ob podrobnem iskanju pa najdete tudi kakšno last minute ponudbo.

Apartmaji Vrsar

Več kot 20 hotelov in apartmajev v Vrsarju najdete tudi na tej povezavi.

Za kampe in mobilne hiške preverite mobilne hišice v Vrsarju.

vrsar apartmaji

Vrsar

Vrsar je manjše turistično mestece v zahodni Istri, nahaja pa se ob vhodu v znameniti Limski kanal. Mestece se razteza vzdolž manjše vzpetine kar mu daje idealno lego, manjši arhipelag zelenih otočkov pa je še dodatna popestritev tega očarljivega kraja.

Najbrž je bila na tem mestu nekoč rimska postojanka ali vsaj nekaj hiš, najbolj pa se je Vrsar razvil v srednjem veku kot letna rezidenca poreških škofov. Vrsar se nahaja med večjim turističnima letoviščema Porečem in Rovinjem, vendar ni toliko oblegan, zato je zelo priljubljen med slovenskimi turisti.

V samem središču Vrsarja boste našli večinoma privatne sobe in nekaj ponudnikov apartmajev, v novejšem delu ter okrog turističnih središč pa se nahajajo številni apartmaji, tako novejši z številnimi dodatnimi uslugami, kot tudi starejši a prav tako komfortni, namenjeni prijetnemu preživljanju počitnic. Severno od Vrsarja, proti kraju Funtana najdete še druga apartmajska naselja kakor tudi privatne ponudnike apartmajev, tako tiste ki so bližje obale, kot tiste, ki so odmaknjeni od vrveža in turistov.

V Vrsarju lahko občudujete več srednjeveških stavb, palačo nekdanjih poreških škofov, ostanke rimskih zgradb, spomenike, priporočamo pa tudi najem čolna, s katerim lahko raziskujete čudovite otočke ali pa se podate na izlet z letalom iz bližnjega športnega letališča.

Apartmaji v Vrsarju so na voljo po različnih cenah. Za začetek preverite nekaj apartmajev, ki jih najdete zgoraj, dodatno pa lahko uporabite iskalnik prenočišč v Vrsarju in primerjate med seboj hotele, mobilne hišice in apartmaje. V kolikor vas zanimajo samo apartmaji, uporabite filter na strani z rezultati in si oglejte samo apartmaje v Vrsarju.

Nazaj na apartmaji v Istri ali apartmaji Hrvaška.

Apartmaji v Vrsarju
Ocenite stran