ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Umagu

apartmaji umagUmag je najbližje mesto Sloveniji, ki leži ob Hrvaškem morju in je zelo popularno med Slovenci. V Umagu najdete zanimive apartmaje ob morju in raznoliko ponudbo prenočišč vseh cenovnih razredov.

Spodaj najdete apartmaje in hotele v Umagu.

Apartmaji Umag

Ostale zanimive apartmaje v Umagu najdete na tej povezavi.

Preverite tudi apartmaje in hotele v mestih blizu Umaga, ter drugo turistično ponudbo, kot so na primer mobilne hišice v Umagu.

umag apartmaji

Umag

Umag je priljubljeno turistično mesto v severozahodnem delu Istre in je le nekaj kilometrov oddaljen od meje s Slovenije.

Na območju današnjega mesta je obstajalo že prazgodovinsko ilirsko naselje, katerega so kasneje zavzeli in razširili Rimljani. Kasneje je mesto preživelo tržaško in beneško nadvlado, vendar je posledično dobilo današnjo podobo manjšega srednjeveškega mesta z trgi, palačami, ozkimi ulicami ter obveznim obzidjem. Del obzidja se je ohranil, občudujemo pa lahko tudi beneški stolp.

Apartmaje in vile najdete severno in severozahodno od starega mestnega jedra proti turističnime predeloma Monterol in Katoro, katera sama nudita različna apartmajska naselja. Ob obalni promenadi in marini se nahaja veliko vil in apartmajev višjega cenovnega ranga, sicer pa se v Umagu in bližnji okolici najde veliko različnih apartmajev, del le-teh je podrobneje opisan v nadaljevanju. Okolica Umaga je preprosto čudovita, prepredena z manj obremenjenimi cestami in kolesarskimi potmi, med njimi pa najdemo tudi različne vile in apartmaje, ki nudijo svojstven način preživljanja dopusta.

V Umagu boste našli različne galerije in muzeje, stavbe iz časa beneške republike, lepo obalno promenado, veliko športnih površin, lahko pa se z ladjo popeljete ob istrski obali ali do Benetk.

Apartmaji v Umagu so na voljo v vseh delih mesta in obrobju. Preverite ponudbo apartmajev, ki jih najdete zgoraj ali uporabite iskalnik in primerjajte vse oblike prenočišč v Umagu in okolici: hoteli, apartmaji, hostli, turistična naselja, kampi, gostišča in druga. V kolikor vas zanimajo samo apartmaji v Umagu, uporabite filter na strani z rezultati iskanja.

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Umagu
5 (100%) 1 vote