≡ Meni

Apartmaji v Umagu

apartmaji umagUmag je najbližje mesto Sloveniji, ki leži ob Hrvaškem morju in je zelo popularno med Slovenci. V Umagu najdete zanimive apartmaje ob morju in raznoliko ponudbo prenočišč vseh cenovnih razredov.

Spodaj najdete apartmaje in hotele v Umagu.

Apartmaji Umag

Ostale zanimive apartmaje v Umagu najdete na tej povezavi.

Preverite tudi apartmaje in hotele v mestih blizu Umaga, ter drugo turistično ponudbo, kot so na primer mobilne hišice v Umagu.

umag apartmaji

Umag

Umag je priljubljeno turistično mesto v severozahodnem delu Istre in je le nekaj kilometrov oddaljen od meje s Slovenije.

Na območju današnjega mesta je obstajalo že prazgodovinsko ilirsko naselje, katerega so kasneje zavzeli in razširili Rimljani. Kasneje je mesto preživelo tržaško in beneško nadvlado, vendar je posledično dobilo današnjo podobo manjšega srednjeveškega mesta z trgi, palačami, ozkimi ulicami ter obveznim obzidjem. Del obzidja se je ohranil, občudujemo pa lahko tudi beneški stolp.

Apartmaje in vile najdete severno in severozahodno od starega mestnega jedra proti turističnime predeloma Monterol in Katoro, katera sama nudita različna apartmajska naselja. Ob obalni promenadi in marini se nahaja veliko vil in apartmajev višjega cenovnega ranga, sicer pa se v Umagu in bližnji okolici najde veliko različnih apartmajev, del le-teh je podrobneje opisan v nadaljevanju. Okolica Umaga je preprosto čudovita, prepredena z manj obremenjenimi cestami in kolesarskimi potmi, med njimi pa najdemo tudi različne vile in apartmaje, ki nudijo svojstven način preživljanja dopusta.

V Umagu boste našli različne galerije in muzeje, stavbe iz časa beneške republike, lepo obalno promenado, veliko športnih površin, lahko pa se z ladjo popeljete ob istrski obali ali do Benetk.

Apartmaji v Umagu so na voljo v vseh delih mesta in obrobju. Preverite ponudbo apartmajev, ki jih najdete zgoraj ali uporabite iskalnik in primerjajte vse oblike prenočišč v Umagu in okolici: hoteli, apartmaji, hostli, turistična naselja, kampi, gostišča in druga. V kolikor vas zanimajo samo apartmaji v Umagu, uporabite filter na strani z rezultati iskanja.

Apartmaji Valentina ***

IMEApartmaji Valentina se nahajajo v kraju Sveti Ivan, cca. 4km oddaljenem od centra Umaga. Ponujajo apartmaje za 2 ali 4 osebe.

Apartmaji ponujajo opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, TV sprejemnik in brezžični dostop do interneta.

Apartmaji nudijo zaseben dostop do kamnite in prodnate plaže, katera je oddaljena cca. 50m od hiše, zasebni parking ter restavracijo z a la carte ponudbo. Trgovina z živili je oddaljena 800m, v bližini pa je tudi veliko kolesarskih poti.

  Preverite ceno za apartma Valentina

Apartmaji Villa Magnolia *****

Villa Magnolia umagVilla Magnolia se nahaja v mestu Umag, 70m od obale, 150m od najbližje plaže, pred vilo pa se razprostira velika marina z 500 privezi. Do središča mesta je 700m.

Luksuzno opremljena vila nudi 5 spalnic in sprejme od 3 do največ 10 oseb. Vključuje okusno opremljene prostore, sef, kamin, klimo, opremljeno kuhinjo, manjši fitnes, LCD televizijski sprejemnik z DVD predvajalnikom, radio s CD predvajalnikom in dostop do brezžičnega omrežja v prostorih hiše.

Parking je urejen pred hišo, katera nudi še velik vrt, prostor za žar, teraso za sončenje, zunanji bazen in lasten privez za manjše ladje. Supermarket je oddaljen 250m, teniška igrišča 1km, golf igrišče pa 4km. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Odlična lokacija za odlično vilo v Umagu. Preverite proste termine in ceno na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Magnolia

Apartmaji Degra ***

Apartmaji DegraApartmaji Degra se nahajajo 3km iz središča Umaga v kraju Križine. Hiša je locirana 300m od kamnite in prodnate plaže, ponujajo pa tudi zunanji bazen in privat parking.

Klimatizirane nastanitvene enote za 2,4 ali 6 oseb ponujajo opremljeno kuhinjo, kopalnico, tv sprejemnik in balkon.

V recepciji je nuden brezžični internetni dostop in trije računalniki z internetom, nudijo pa tudi izposojo koles in palic za nordijsko hojo. V okolici se nahajajo različne restavracije in bari ter trgovina z živili.

  Preverite ceno za apartma Degra

Apartmaji Barbara ***

Apartmaji in sobe BarbaraApartmaji Barbara se nahajajo 2km od središča Umaga v mirni vasici Finida. Hiša nudi urejen vrt z otroškim igriščem ter privat parking.

Klimatizirane nastanitvene enote so opremljene z kuhinjo, kopalnico, sefom, tv sprejemnikom ter balkonom ali teraso v nekaterih sobah. Po dogovoru je možen tudi zajtrk.

Na lepo opremljenem vrtu je možna peka na žaru ali samo prijetno posedanje, nuden je brezžični internet, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenčki. Do plaže je 5 minut vožnje ali 20-25 minut hoje, trgovina je oddaljena 1 km, v bližini pa je tudi tenis in golf igrišče. Apartmaji imajo zelo dobre ocene gostov, ki so jiih obiskali.

  Preverite ceno za apartma Barbara

Opis hotela Kempinski Adriatic Istria *****

Kempinski hotel Adriatic Istria umagKempinski hotel Adriatic Istria se nahaja na odlični lokaciji ob morju v kraju Savudrija, 8km oddaljenem od mesta Umag. Hotel nudi lastno zasebno plažo.

Kempinski hotel Adriatic Istria nudi 181 luksuzno opremljenih sob za največ 2 osebi (+ 1 otrok). Sobe vključujejo klimo, balkon s pogledom na morje, sef, hi-fi sistem, LCD televizijski sprejemnik, priključek za internet, kopalnico s kozmetičnimi pripomočki.

Hotel nudi lasten parkirni prostor (z doplačilom), 3000m2 velik wellnes center, notranje in zunanje bazene, teraso za sončnenje, urejeno lastno plažo, restavraciji v hotelu in ob plaži, 24urno sobno strežbo,  3 bare in brezžični dostop do interneta na območju hotelskih prostorov.  Pri hotelu najdtete še golf igrišče, teniška igrišča, izposojo koles in možnost jahanja konj. Po vnaprejšnjem dogovoru so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

Odlične ocene in priporočila. Preverite proste termine in cene na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za Kempinski

Apartmaji Maria ***

Apartmaji Apartmaji Maria se nahajajo na mirni lokaciji v Umagu, cca. 1km oddaljeni od centra mesta in 500m od peščene plaže.

Na voljo so apartmaji za 2, 3 ali 6 oseb z lastnim parkiriščem in vrtom. Apartmaji imajo opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, satelitsko TV in balkon ter dostop do brezžičnega interneta.

V bližini so teniška igrišča, trgovina, bankomat ter internetna kavarna za preživljanje časa na vaše dopustu. Več fotografij si lahko ogledate na spodnji povezavi, kjer lahko apartma tudi rezervirate.

  Preverite ceno za apartma Maria

Apartmaji Alen ***

Apartmaji AlenApartmaji Alen se nahajajo v kraju Lovrečica, 5-6km oddaljenem od centra Umaga. Hiša je locirana neposredno ob morju, na mirni lokaciji s svojim vrtom in privat parkiriščem, nudijo pa apartmaje za 2 ali 4 osebe.

Apartmaji so sodobno opremljeni, vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo, TV sprejemnik, kopalnico s tušem, balkon ali teraso z ležalniki ter dostop do brezplačnega brezžičnega interneta.

Plaža je oddaljena 10m, v bližini je bar ter manjša trgovina z živili, večji nakup je možno opraviti v supermarketu v Umagu. V okolici je veliko kolesarskih poti.

  Preverite ceno za apartma Alen

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.