ApartmajiHrvaška.com

≡ Meni

Apartmaji v Novigradu

apartmaji novigradNovigrad leži med Porečem in Umagom in postaja vedno bolj zanimivo za turizem. V njem najdete nekaj apartmejev in drugih namestitev, tako da če želite preživeti svoj čas v Novigradu ali njegovi okolici preverite apartmeje na tem območju.

Apartmaji Novigrad

Ostale zanimive apartmaje v Novigradu najdete na tej povezavi.

Popularne so tudi mobilne hiške, kampi in druge oblike turistične ponudbe v tem delu Istre. Preverite stran mobilne hišice v Novigradu.

novigrad apartmaji

Novigrad

Novigrad je manjše zgodovinsko mestece v severnozahodnem delu Istre, nahaja pa se nekako na polovici poti med Umagom in Porečem. Kraj je nastal v času Ilirske naselitve, na pomenu pa je pridobil v rimskih časih. V mestu se je ohranilo nekaj vil in stavb iz tega obdobja, katere domačini skrbno oskrbujejo in prenavljajo, saj jim ohranitev kulturno-zgodovinske dediščine predstavlja velik pomen.

Zaradi lokacije, prijetne klime, naravnih danosti in nenazadnje tudi zaradi bližine meje s Slovenijo je Novigrad priljubljena turistična točka, zato veliko vlagajo v razvoj turističnih dejavnosti. Hoteli, avtokampi, urejene plaže ter ogromno zasebnih apartmajev in sob govori v prid podjetnim Novigradčanom.

V središču so na voljo apartmaji v zgodovinskih stavbah, katere imajo čudovit razgled na morje in urejeno betonsko plažo, mlade družine in mlajši turisti boste navdušeni nad apartmaji v turističnih predelih, malo drugačen dopust pa je v nekoliko oddaljenih vilah in apartmajskih hišah, katere najdete v hribovitem ozadju Novigrada. Večina jih nudi zunanji bazen in druge storitve, tako da oddaljenost od plaž ni velik problem.

V Novigradu si oglejte cerkev sv. Pelagija in sv. Maksima, mestno obzidje, Patricijsko palačo in palačo Rigo, dvorec Belverder, Lapidarij in mnoge beneške ter rimske ostanke.

Za pregled apartmajev v Novigradu preverite zgornje povezave ali uporabite iskalnik, kjer lahko primerjate različna prenočišča med seboj.

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.

Apartmaji v Novigradu
Ocenite stran