≡ Meni

Apartmaji v Novigradu

apartmaji novigradNovigrad leži med Porečem in Umagom in postaja vedno bolj zanimivo za turizem. V njem najdete nekaj apartmejev in drugih namestitev, tako da če želite preživeti svoj čas v Novigradu ali njegovi okolici preverite apartmeje na tem območju.

Apartmaji Novigrad

Ostale zanimive apartmaje v Novigradu najdete na tej povezavi.

Popularne so tudi mobilne hiške, kampi in druge oblike turistične ponudbe v tem delu Istre. Preverite stran mobilne hišice v Novigradu.

novigrad apartmaji

Novigrad

Novigrad je manjše zgodovinsko mestece v severnozahodnem delu Istre, nahaja pa se nekako na polovici poti med Umagom in Porečem. Kraj je nastal v času Ilirske naselitve, na pomenu pa je pridobil v rimskih časih. V mestu se je ohranilo nekaj vil in stavb iz tega obdobja, katere domačini skrbno oskrbujejo in prenavljajo, saj jim ohranitev kulturno-zgodovinske dediščine predstavlja velik pomen.

Zaradi lokacije, prijetne klime, naravnih danosti in nenazadnje tudi zaradi bližine meje s Slovenijo je Novigrad priljubljena turistična točka, zato veliko vlagajo v razvoj turističnih dejavnosti. Hoteli, avtokampi, urejene plaže ter ogromno zasebnih apartmajev in sob govori v prid podjetnim Novigradčanom.

V središču so na voljo apartmaji v zgodovinskih stavbah, katere imajo čudovit razgled na morje in urejeno betonsko plažo, mlade družine in mlajši turisti boste navdušeni nad apartmaji v turističnih predelih, malo drugačen dopust pa je v nekoliko oddaljenih vilah in apartmajskih hišah, katere najdete v hribovitem ozadju Novigrada. Večina jih nudi zunanji bazen in druge storitve, tako da oddaljenost od plaž ni velik problem.

V Novigradu si oglejte cerkev sv. Pelagija in sv. Maksima, mestno obzidje, Patricijsko palačo in palačo Rigo, dvorec Belverder, Lapidarij in mnoge beneške ter rimske ostanke.

Za pregled apartmajev v Novigradu preverite zgornje povezave ali uporabite iskalnik, kjer lahko primerjate različna prenočišča med seboj.

Apartmaji Villa Lorenzo ****

Villa Lorenzo novigradVilla Lorenzo se nahaja na odlični lokaciji v vasici Vabriga, 800m od najbližje plaže in 7km od mesta Novigrad.

Tradicionalno grajena istrska kamnita hiša nudi 2 spalnici za največ 4 osebe. Vsi prostori so svetli, okusno opremljeni, klimatizirani, nudena je opremljena kuhinja, kopalnica, kamin, balkon, LCD televizijski sprejemnik z DVD predvajalnikom, radio s CD predvajalnikom ter dostop do brezžičnega omrežja za internet na območju hiše.

Parking je urejen ob hiši, katera nudi še zunanji bazen z teraso za sončenje, vrt, prostor za žar. Trgovina z živili je oddaljena 50m, v sosednji vasici Tar pa najdete bar in restavracijo. Po vnaprejšnjem dogovoru so dovoljene tudi hišne živali.

Odlična luksuzna vila v Novemgradu. Preverite proste termine in cene na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za apartma Lorenzo

Opis hotela Nautica ****

Hotel Nautica novigradHotel Nautica se nahaja na mirni lokaciji  pri marini v mestu Novigrad. Do najbližje plaže je 150m, do središča mesta pa 500m.

Hotel nudi 43 moderno opremljenih sob z balkonom in kopalnico. Sobe nudijo klimo, LCD televizijski sprejemnik in priključek za internet, medtem ko je na ostalih hotelskih površinah omogočen dostop do brezžičnega omrežja za internet.

Hotel nudi urejen parking, park, a-la-carte restavracijo, kjer vam po dogovoru nudijo posebno dietno hrano, salonski bar, notranji bazen, savno, solarij in masažni salon. V bližini so teniška igrišča, hotel pa med drugim nudi tudi izposojo koles. Primerno za roimantični oddih. Po vnaprejšnjem dogovoru so dovoljene hišne živali.

Preverite odlične ocene in priporočila gostov, ki so tam bivali, več fotografij, proste termine in cene za sobe v hoteli Nautoca na spodnji povezavi.

  Preverite ceno za hotel Nautica

Apartmaji Nadal ***

Apartmaji NadalApartmaji Nadal se nahajajo v centru Novigrada, 100m oddaljeni od središča mesta ter plaže.

Nastanitvene enote za 2 ali 4 osebe vključujejo opremljeno kuhinjo, kopalnico s prho, satelitski TV in parkirišče, hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Na vrtu ob hiše je omogočena peka na žaru, v bližini je minigolf ter tenis igrišče. Restavracije, bari in trgovine so dostopne peš v bližnji okolici.

  Preverite ceno za apartma Nadal

Apartmaji Tereza ***

Apartmaji TerezaApartmaji Tereza se nahajajo v središču Novigrada, 200m od centra mesta ter 50m od najbljižje plaže, nuden je tudi privatni parking.

Klimatizirane bivalne enote za 2 ali 4 osebe so opremljene z kuhinjo, kopalnico s prho, tv sprejemnikom in drugimi koristnimi stvarmi. Možnost uporabe brezžičnega interneta.

Na vrtu lahko uporabljate žar. V bližini so restavracije, bari in trgovine, kakor tudi možnost za različne športne dejavnosti.

  Preverite ceno za apartma Tereza

Apartmaji Miani ***

Apartmaji MianiApartmaji Miani se nahajajo v Novigradu, cca. 900m od središča mesta ter 300m do plaže.  Ponujajo urejen parking ter vrt z možnostjo uporabe žara.

Bivalne enote za 2 ali 4 osebe so klimatizirane in opremljene z pohištvom, majhno kuhinjo, kopalnico s prho, TV sprejemnikom ter brezžično internetno povezavo.

V bližnjem turističnem centru se lahko uporabljajo wellness ter športni objekti, v bližini je trgovina z lastnikom pa se je možno dogovoriti za izlet z ladjo.

  Preverite ceno za apartma Miani

Apartmaji Ina ***

Apartmaji InaApartmaji Ina se nahajajo v vasici Karigador, cca. 5km pred Novigradom. Do plaže je cca. 300m, tako da ste lahko hitro na plaži. Zraven tega imate tudi privatni parking za vaše avto.

Bivalne enote za 2-4 osebe so moderno opremljene, vključujejo kuhinjo z jedilnico, kopalnico s prho, LCD televizor in balkon. Na voljo je 5 apartmajev.

Cca. 250m oddaljena je trgovina za nakup manjših stvari ter restavracija. Za nočno življenje pa se lahko odpeljete v bližnji Novigrad.

  Preverite ceno za apartma Ina

Nazaj na stran apartmaji v Istri ali Hrvaška.