≡ Meni

Apartmaji v Vodicah

apartmaji vodiceVodice so znano turistično letovišče in ležijo kakšnih 13 km severno od Šibenika. Že ime pove, da je v okolici veliko vode, tako da je porajina zelo zelena s številnimi borovimi gozdovi.

V Vodicah je tudi marina, kjer si lahko izposodite jadrnico. V Vodicah najdete veliko število apartmajev, hotelov in nekaterih drugih možnosti prenočišča. Preverite ponudbo hotelov in apartmajev v Vodicah in izberite tistega, ki vam najbolj odgovoarja za vaš dopust ali počitek.

Spodaj najdete apartmaje v Vodicah, hotele, luksuzne apartmaje in drugo turistično ponudbo.

Apartmaji Vodice

Več kot 50 apartmajev v Vodicah najdete na tej povezavi.

Vodice niso popularne samo za apartmaje in hotelske storitve, ampak najdete tam tudi drugo turistično ponudbo, kot so mobilne hišice v Vodicah.

apartmaji Vodice

Vodice

Vodice so manjše letovišče, katero se nahaja 13km zahodneje od Šibenika. Območje mesteca je bilo, sodeč po arheoloških najdbah, poseljeno že v pradavnini, utrjena postojanka pa je nastala konec 14. oz. v začetku 15. stoletja.

Kraj je bil zgrajen in utrjen do te mere, da so bojeviti domačini uspešno odbijali turške napade in kraj tudi obranili ter ohranili. Kasneje je prešel čez avstrijsko, francosko in ponovno avstrijsko oblast, katera je trajala do konca 1. svetovne vojne. Vodice so kmalu zatem postale priljubljeno klimatsko letovišče, domačini pa so turistične dejavnosti postopoma širili in dopoljnjevali.

Zahodni del Vodic v smeri proti Tribunju je predvsem namenjen turistom, najdemo različne hotele, vile in apartmaje, kateri si delijo čudovito urejeno mestno plažo z razgledom na manjše otočke. Tudi v središču Vodic ne manjka ponudnikov sob in apartmajev, tako v srednjeveških kot v novejših zgradbah. Vzhodno proti sosednjem kraju Srima, pa poleg kampov in hotela najdete predvsem privatne apartmaje, kateri lahko uporabljajo hotelsko plažo ali pa se po čudoviti obalni promenadi sprehodite do mestne plaže.

Znamenitosti: ogromno arheoloških najdišč v okolici mesta, Čorićev stolp, cerkev sv. Križa, prastara zgradba Rašina bunja, zgodovinski del otoka Prvića …

Nazaj na apartmaji v Dalmaciji in na Hrvaškem.