≡ Meni

Last minute Hrvaška

Veliko ljudi išče Last minute za Hrvaško in v kolikor tudi vi potrebujete kakšno last minute ponudbo za letošnji dopust, jo lahko na strani apartmajiHrvaška.com zagotovo najdete. Razlogov za iskanje ponudb z zadnji minuti je toliko kot razlogov zakaj se odpraviti na morje na Hrvaško. Preglejte našo stran in uporabite iskalnik za hitro iskanje, ki ga najdete na desni strani.

Last minute počitnice na Hrvaškem

Za iskanje apartmajev in hotelov na Hrvaškem lahko uporabite iskalnik na naši strani LAST MINUTE.

V iskalnik vnesete potrebna polja in pritisnete Išče in tako izbirate med ponudbami, ki so vam v danem terminu na voljo. Pri tem je potrebno vpisati kraj ali otok na Hrvaškem, kamor se želite odpraviti. Večina vsaj približno ve, v kateri del Hrvaške bi se radi odpravili. Če vam lokacija ni pomembna, lahko vpišete samo Hrvaška, Istra, Kvarner ali Dalmacija ali vpišete ime otoka. Datum, kdaj bi želeli začeti z dopustom prav tako vpišite. Pri tem je potrebno upoštevati, da ne morete vnesti današnjega datuma (npr. če bi želeli čez polnoč rezervirati apartma ali hotel za današnji dan), ampak mora biti naslednji ali kasnejši dan. Za last minute akcije na Hrvaškem morate vpisati tudi število oseb v namestitvi. Največ možnosti imajo seveda pari ali posamezniki, ki jim sledijo družine z malim otrokom, ki lahko spi v postelji staršev ali na pomožnem ležišču. Last minute ponudbe za štiri osebe in več so bolj redke, vendar niso izključene, tako da preverite tudi za večje število oseb. Pri izpolnjevanju iskalnika vpišite število oseb in starost otrok, da se lahko predvidi ali gre za manjše otroke ali mladoletnike.

Kdaj je last minute na Hrvaškem?

Kljub temu, da s pomočjo iskalnika na naši strani preverite in primerjate več kot 15.000 apartmajev na Hrvaškem, vam svetujemo, da v kolikor je to mogoče, ne čakate na čisto last minute ponudbo, saj se lahko vsi apartmaji na Hrvaškem zapolnijo. Last minute za Hrvaško je potrebno rezervirati nekoliko prej, kot ponudbe za druge države. Še posebej to velja za najbolj popularne otoke in kraje, kot so otok Krk in Pag, Rovinj, Umag, Biograd in še nekateri. V času glavne turistične sezone so lahko apartmaji na teh lokacijah polno zasedeni in tudi iskalnik vam bo vrnil zelo malo primernih last minute ponudb. Lahko se zgodi, da je v posameznem kraju kar 99% zasedenost, kar sicer pomeni, da je še kakšen prost apartma ali hotel, vendar je običajno v teh primerih na zelo slabi lokaciji (v notranjosti) ali gre za luksuzen apartma oz. hotel, kjer je cena zelo visoka. Prav tako se vam lahko zgodi, da se zaradi pomankanja ponudbe zvišajo cene še obstoječih ponudnikov apartmajev, saj je povpraševanja zelo veliko, prostih kapacitet pa zelo malo.

Tako je priporočljivo rezervirati apartma ali hotel vsaj 10 dni pred željenim odhodom, v koliko pa želite počitnice v času glavne turistične sezone na Hrvšakem (zadnji teden julija in prva dva tedna avgusta), vam svetujemo, da še prej poskrbite za svojo nastanitev, saj boste veliko težje našli last minute na Hrvaškem.

Če iščete last minute Hrvaška izven glavne sezone, boste imeli veliko več možnosti za ugodne cene in kvalitetnejše apartmaje. Zraven tega v tem času tudi številni hoteli na Hrvaškem pripravijo posebne last minute ponudbe, ki lahko vključujejo razno “bonbončke”, da vas prepričajo za nastanitev v hotelski sobi namesto v apartmaju.

Iskalnik za last minute dopust na Hrvaškem

Spodnji iskalnik vam bo ponudil prosta prenočišča za izbrane datume v izbranem kraju na Hrvaškem. Vpišite datume in število oseb in primerjajte ponudbo prostih kapacitet. Med rezultati boste lahko izbirali med apartmaji, hoteli, vilami, počitniškimi hišicami, gostišči in nekaterimi drugimi oblikami.

First minute ali last minute

Kadar se želite odpraviti na dopust na Hrvaško v zadnjem trenutku, je vaša edina možnost last minute Hrvaška. V kolikor pa na vse skupaj pomislite nekoliko prej, lahko prihranite kar nekaj denarja za hotelsko sobo ali apartma na hrvaški obali. Različne First minute ponudbe daleč pred začetkom turistične sezone ali vsaj kakšna dva meseca pred njo, so lahko zelo ugodne. Občasno objavimo ponudbe, ki so tudi do 70% nižje od običajnih cen. Te ponudbe pošljemo na email vsem, ki se prijavijo na naše novice in akcije, tako da vam svetujemo, da se na njih prijavite.

Dodatna ugodnost pri rezervaciji first minute ponudbe preko strani apartmaji Hrvaška je tudi v tem, da velika večina rezervacij popolnoma brezplačnih. To pomeni, da ob rezervaciji ni potrebno plačati ničesar, saj boste plačali komaj ob prihodu v apartma ali hotel. Veliko večino rezervacij lahko tudi brezplačno prekličete, če se premislite ali najdete bolj zanimivo ponudbo, tako da s hitro rezervacijo ne boste imeli nobenih stroškov. Tudi če zdaj iščete last minute Hrvaška, za naslednjič razmislite, da svoj apartma rezervirate veliko prej in tako prihranite nekaj dodatnega denarja.

last minute hrvaška

Akcije in last minute na Hrvaškem na vaš email

Vse, ki jih zanimajo ugodne ponudbe za Hrvaško, vabimo, da se prijavijo na novice apartmajiHrvaška.com. Tako boste prejeli kakšne zanimive ponudbe, last minute akcije in druge popularne objave o zanimivosti Hrvaške. Če bi se kadarkoli želeli odjaviti, lahko to storite z enim klikom.

Za prijavo na naše novice in akcije vpišite svoj email v spodnje polje. Po kliku Prijava! pojdite na svoj email in potrdite prijavo na naše novice.