≡ Meni

Mobilne hišice v Medulinu

V okolici Medulina najdete mobilne hišice v spodnjih dveh kampih pri tem pa so v kampu Kažela na voljo Standard in Superior mobilne hišice. Na povezavi si lahko ogledate več fotografij hišic, preverite proste termine in jih brezplačno rezervirate, če vam odgovarjajo cene za najem.

Kamp Medulin

Mobilne hišice v kampu Medulin so na voljo s pogledom na morje ali kamp. Na voljo je veliko število hišic, tako da so običajno proste tudi v tistih najbolj zasedenih terminih. Mobilne hiške so za 4+1 osebe in imajo zakonsko posteljo, 2 enojni postelji in pograd. Brezplačen internet je vključen v ceno, klima pa se doplača. Psi so dovoljeni z doplačilom.

Kamp Medulin in mobilne hišice v njem se lahko pohvalijo z dovolj sence in drevesi, tako da se lahko skrijete pred soncem. V bližini so tudi peščene plaže, tako da so mobilne hišice v kampu Medulin odlična destinacija za vaš naslednji dopust. Preverite cene preko spodnjih povezav.

mobilne hišice

Kamp Kažela

Tudi kamp Kažela v Medulinu ima na voljo zelo veliko ponudb mobilnih hišic, prav tako pa najde hišice s pogledom na morje in tiste s pogledom na kamp.

Pred mobilnimi hiškami je terasa, na voljo je brezžični internet, klima je doplačilo, prav tako pa so dovoljeni hišni ljubljenčki. V hiškaj najdete manjšo opremljeno kuhinjo in dve spalnici. Velike so 24m2.

Kamp Kažela tudi igrala za otroke, zunanje bazene, trgovino in restavracijo.

Več o kampu Kažela in mobilnih hišicah v njih si lahko ogledate preko spodnje povezave, kjer lahko preverite proste termine in cene za najem mobilne hiške v njih.

mobilne hišice

Kamp Kažela – Superior hišice

V kampu Kažela so na voljo tudi Superior mobilne hišice. Na voljo je 14 Superior mobilnih hišic, kjer lahko biva do 6 oseb. Imajo 2 spalnici, 2 kopalnici, opremljeno kuhinjo, tv in nekaj drugih podrobnosti, ki si jih lahko ogledate s klikom na povezavo spodaj. Pred mobilno hišico je velika terasa. Hišne živali niso dovoljene.

Bivanje v kampu Kažela lahko izkoristite tudi za različne športne aktivnosti, saj jih je nekaj na voljo, prav tako mini golf in zunanji bazeni.

Cene za najem Superior mobilne hišice v Medulinu najdete preko spodnje povezave, kjer lahko preverite zasedenost terminov in ceno za njih. Rezervirajte dovolj hitro, saj so običajno zelo hitro zasedene.

mobilne hišice
Drugo ponudbo najdete na strani mobilne hišice na Hrvaškem. Pregled ostalih prenočišč najdete na strani apartmaji Medulin.