≡ Meni

Mobilne hišice v Umagu

Če se odpravljate v Umag in bi radi najeli mobilne hišice v Umagu ali okolici, jih najdete v spodnjih kampih. Preverite ponudbe po kampih in pri različnih ponudnikih mobilnih hišic v njih.

Kampi in mobilne hišice v Umagu

Kamp Park Umag

Odlične mobilne hišice v Umagu, kjer so na voljo hiške s pogledom na morje ali vrt in Superior hišice. Veliko število mobilnih hišic poskrbi, da najdete še kakšno prosto tudi takrat, ko so vse ostale mobilne hiške v Umagu že zasedene. Glede na priljubljenost kljub temu priporočamo hitro rezervacijo.

mobilne hišice

Kamp Park Premium hišice

Premium mobilne hiške v Umagu so za 4 osebe in so velike 32m2. Svetle in lepo opremljene hiške imajo v bližini tudi bazen in druge aktivnosti, ki jih lahko koristite v kampu. Veliko krat tudi za te premium hiške najdete ugodne ponudbe, tako da preverite preko spodnje povezave in morebiti najdete kakšno odlično ponudbo.

mobilne hišice

Adriatic camp Park Umag

Adriatic mobilne hišice se prav tako nahajajo v priljubljenm naselju Karigador, nekaj km južno od Umaga. Na voljo je 20 mobilnih hišk v velikosti 32m2 v katerih lahko biva 4+2 oseb. Številne možne aktivnosti v kampu dajejo tem lepim in dobro ocenjenim mobilnim hiškam še dodatno vrednost. Več na povezavi spodaj.

mobilne hišice

Happy camp Park Umag

Izbirajte med 10 mobilnimi hiškami ponudnika Happy camp v kamp Park Umag in preverite ugodne ponudbe, ki jih lahko najdete v tem priljubljenem kampu. V hiškah z dvema spalnicama lahko biva 5 odraslih in otrok. Zraven verande je pri hiškah na voljo tudi žar. Dodatne informacije najdete spodaj.

mobilne hišice

Solaria camp Park

K vsem omenjenim mobilnim hišicam v Umagu in Karigadorju moramo dodati še Solaria mobilne hišice. Sicer so na voljo samo 4 hišice, vendar jih je vredno rezervirati dovolj hitro, saj je cena zelo ugodna. Dodatne informacije in rezervacijo lahko opravite preko spodnje povezave ali si ogledate stran s prostimi termini v Umagu.

mobilne hišice

Holiday camp Park Riviera

Holiday mobilne hišice Park Riviera se nahajajo med Umagom in Novigradom. Na voljo je 16 mobilnih hišk, nekatere imajo pogled na morje. Brezplačen internet, klima, zunanji bazen in opremljenost kampa je samo nekaj prednosti zakaj izbrati te mobilne hišice v bližini Umaga. Več informacij in rezervacijo lahko dobite preko spodnje povezave.

mobilne hišice

Kanegra Resort

Mobilne hišice v Kanegri so v obliki velikih bungalovov, največji so veliki tudi 60m2. Primerni so za 4, 5 ali 6 oseb. Za prenočišča v Kanegri lahko najdete zelo ugodne cene, glede na veliko število hišk, lahko najdete proste tudi v času glavne sezone. Preverite cene za najem preko spodnje povezave.

mobilne hišice

Mobilne hiške Relax park Umag

Še ene odlične mobilne hišice v Umagu, ki imajo dve spalnici, v njih pa je dovolj prostora za 6 gostov. Posebnost teh hišk je, zraven sijajne ocene tistih, ki so tam že bivali, da so na voljo tudi mobilne hiške z zunanjo zasebno masažno kadjo. Rezervirajte dovolj hitro, saj je na voljo samo 10 takšnih hišic.

mobilne hišice v umagu

Preostalo ponudbo najdete na strani mobilne hišice, v kolikor pa vas zanima ponudba apartmajev, si oglejte stran apartmaji Umag.