≡ Meni

Vreme otok Krk

V kolikor vas zanima vreme na otoku Krk, si lahko spodaj ogledate nekaj vremenskih napovedi za naslednje dni. Vreme na Krku se lahko nekoliko razlikuje od kraja do kraja, tako da je priporočljivo preverite več krajev na Krku. Vreme najdete za 3 dni, tako da lahko preverite pričakovane temperature zraka in nekaj drugih parametrov.

Glede na to, da se lahko do otoka Krk odpravite tudi samo za dva dni, je vreme na Krku zelo pomembno, če načrtujete kratek izlet na ta priljubljen hrvaški otok, kjer vsako leto biva tudi na tisoče Slovencev.

Vreme Krk

3 dnevna napoved za mesto Krk.

Vreme Baška

Vremenska napoved za priljubljen kraj Baška na Krku.

Vreme Malinska

Vreme v predelu Malinske.

Vreme Krk – most

Most čez otok Krk je lahko včasih zaradi vremena tudi zaprt. Spodaj najdete vremensko napoved za naslednje dni.


Ostali podatki za vremensko napoved za Hrvaško.

Glede na priljubljenost otoka Krk, veiko Slovencev vsako leto išče apartma, kamp ali hotel na Krku. Na strani Apartmaji Hrvaška tako najdete tudi številne apartmaje, ki si jih lahko ogledate na strani Apartmaji na Krku. Na strani najdete tudi različne priporočene hotele v različnih krajih na otoku. Uporabite lahko tudi iskalnik na desni strani in preverite ponudbo na otoku Krk.

Prav tako si lahko ogledate mobilne hišice na Krku. Krk nudi odlične kampe, kjer je možnost najema mobilne hišice za nekaj dni. Oglejte si ponudbo in brezplačno rezervirajte.