≡ Meni

Ste že obiskali Umag?

Umag je zelo popularno mesto in prvo večje mesto, na katerega naletimo, če se odpravimo iz slovenske obale prosti Hrvaški. V Istri najdemo veliko zanimivih mest, Umag pa že od nekdaj ponuja veliko, tako za družine, kakor tudi za pare in mlade.

Če se nameravate odpraviti v Umag, boste zagoto potrebovali kakšno prenočišče ali apartma. Ne glede na to ali greste za podaljšan vikend ali cel teden, boste našli kar nekaj ponudbe, tako hotelov, apartmajev, kakor tudi prostor za kampiranje v številnih kampih v okolici Umaga. Večino zanimajo bolj apartmaji za dve ali več oseb, tako da je najbolje, da si ogledate stran apartmaji v Umagu, kjer boste našli nekaj predlogov za prenočišča.

Umag nudi veliko tudi za družine, ki še posebej rade bivajo v kampih. Tem so namenjene tudi mobilne hišice v Umagu, ki jih najdete v kampu Park in Solaria. glede na to, da je tam več ponudnikov, si dobro oglejte hišice in okolico in izberite tiste, ki vam odgovarjajo.

Umag pa ponuja tudi veliko zanimivosti in drugih dogodkov. Še posebej se jih veliko zgodi v času glavne turistične sezone, tako da spremljajte kaj se zanimivega dogaja tudi na naši strani in mogoče najdete kakšen zanimiv predlog za sebe.

umag apartmaji