Apartmaji Hrvaška

≡ Meni

Mobilne hišice v Umagu

Na strani mobilne hišice v Umagu si lahko sedaj ogledate hiške, ki so na voljo v tamkajšnjih kampih.

Predvsem v turističnem naselju Karigador najdete odlične mobilne hiške.

mobilne hisice relax park umag 2

Vse informacije najdete na strani, kjer si lahko ogledate različne ponudnike in lokacije. izkoristite ugodne cene v teh terminih in se odpravite tja po znižani ceni za maj in junij.

V kolikor potrebujete pomoč pri iskanju prostiih terminov za mobilne hišice v Umagu, nas lahko kontaktirate in pomagali vam bomo pri iskanju.

Vreme v Dalmaciji

Spodaj si lahko ogledate vreme v Dalmaciji za naslednje tri dni. V prvi objavi smo objavili samo kraje v severni Dalmaciji in nekaj iz srednje, sledi pa objava s preostalimi popularnimi kraji in vremensko napoved za ta del Dalmaciji.

Vreme v Dalmaciji

Vreme na Hrvaškem v ostlih krajih najdete na strani Vreme Hrvaška, kjer lahko preverite vremensko napoved za Istro in Kvarner.

vreme v Dalmaciji

vreme v Dalmaciji

Kakšno je vreme na Kvarnerju?

Preden se odpravimo na kratek ali nekajdnevni izlet na Hrvaško, je priporočljivo preveriti vreme na Hrvaškem.

Najbolj pomembno je, da preverimo okolico krajev kamor se odpravljamo. V kolikor se odpravljate na Kvarner si lahko ogledate kraje in mesta na celini in kraje na otokih. Če se odpravljate na katerega od otokov je veliko bolje, da preverite vreme na Kvarnerju za točno določen otok, saj se lahko vreme na otoku razlikuje od vremena na celini Hrvaške.

Vreme na Kvarnerju

Spodaj najdete vremenske napovedi za vse glavne otoke na Kvarnerju in druge kraje. Preverite vreme za naslednje tri dni.

Zraven Kvarnerja si lahko ogledate vreme tudi za druge kraje na Hrvaškem. Preverite lahko vreme za najbolj popularne kraje v Istri in Dalmaciji. Preverite celoten pregled na strani vreme na Hrvaškem.

apartmaji split

vreme Kvarner

Vreme v Istri

Se odpravljate na Hrvaško in bi radi preverili kakšno bo vreme v Istri?

Spodaj najdete nekaj najbolj popularnih krajev v Istri in lahko preverite vremensko napoved za naslednje tri dni. Zraven vremena najdete tudi druge podatke, ki lahko vplivajo na to, kaj boste ta dan počeli.

Vreme v Istri

Zraven vremenske napovedi za Istro si lahko ogledate tudi druge kraje. Obiščite stran vreme Hrvaška in si oglejte vreme tudi za druge kraje na Hrvaškem.

Ste že obiskali Umag?

Umag je zelo popularno mesto in prvo večje mesto, na katerega naletimo, če se odpravimo iz slovenske obale prosti Hrvaški. V Istri najdemo veliko zanimivih mest, Umag pa že od nekdaj ponuja veliko, tako za družine, kakor tudi za pare in mlade.

Če se nameravate odpraviti v Umag, boste zagoto potrebovali kakšno prenočišče ali apartma. Ne glede na to ali greste za podaljšan vikend ali cel teden, boste našli kar nekaj ponudbe, tako hotelov, apartmajev, kakor tudi prostor za kampiranje v številnih kampih v okolici Umaga. Večino zanimajo bolj apartmaji za dve ali več oseb, tako da je najbolje, da si ogledate stran apartmaji v Umagu, kjer boste našli nekaj predlogov za prenočišča.

Umag nudi veliko tudi za družine, ki še posebej rade bivajo v kampih. Tem so namenjene tudi mobilne hišice v Umagu, ki jih najdete v kampu Park in Solaria. glede na to, da je tam več ponudnikov, si dobro oglejte hišice in okolico in izberite tiste, ki vam odgovarjajo.

Umag pa ponuja tudi veliko zanimivosti in drugih dogodkov. Še posebej se jih veliko zgodi v času glavne turistične sezone, tako da spremljajte kaj se zanimivega dogaja tudi na naši strani in mogoče najdete kakšen zanimiv predlog za sebe.

umag apartmaji